RTX 3090 için 750 watt yeterli mi?

plx22

Hectopat
Daha fazla  
Cooler Master MWE 80+ 750 watt Bronze güç kaynağım var. RTX 3090 olsam yeterli olur mu?

5600X işlemci, e-sports Duo 2X fan kule soğutucu, 16 GB RAM, NVMe SSD, kasada toplam 5 fan var.

750W sıkıntı çıkarabilir arkadaşında dediği gibi +850W iyi olacaktır. (mümkünse daha yüksek daha iyi olur)

850w psu alırsan çok daha iyi olur. Bu arada o işlemci ile ekran kartı 4k dışında darboğaz yapar.

850W PSU alırsan çok daha iyi olur. Bu arada o işlemci ile ekran kartı 4K dışında darboğaz yapar.

2K çözünürlüklü monitör var. En iyisi kasayı değiştirmek komple o zaman.

@plx22 Ben senin yerinde olsam zaten RTX 4000 serisinden bir kart alırım gerçekten çok güzel yapmışlar her türlü değecektir, daha uzun ömürlü olacaktır.

Diğer yorumlara bakarsak 750 Watt önerilmiyor. Duruma gore bakacağız artık birkaç ay geçmesi lazım ki piyasa otursun.

@plx22 Ben senin yerinde olsam zaten RTX 4000 serisinden bir kart alırım gerçekten çok güzel yapmışlar her türlü değecektir, daha uzun ömürlü olacaktır.

Diğer yorumlara bakarsak 750 Watt önerilmiyor. Duruma gore bakacağız artık birkaç ay geçmesi lazım ki piyasa otursun.

MSI A750GF 750W psu 3090 ve 5800x3d için yeterli mi? Marka model yazdım ki kaliteli PSU'dan kasıt bu mu değil mi anlaşılsın.

Veya bu PSU ve işlemciye göre 3080Tİ tercih edilse daha mı mantıklı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı