Elimde Palit 3090 var. Onun için güç kaynağı alıcam. Corsair rm750x düşündüm fakat benim ekran kartının girişi 2 tane 8 pinden oluşuyor. Bu güç kaynağında 2 tane 8 pini sağlayacak kablo var mı? Ayrıca diğer bir seçeneğim FSP Hydro GT Pro 850 Watt 80+ Gold. Hangisi daha iyi olur?
2 tanesini ekran kartına takarım. Başka 8 pin kullanılacak giriş var mı? İlk kez PC topluyorum çok hakim değilim. İşlemci Ryzen 5 7600, anakart MSI Pro B650M-A.
2 tanesini ekran kartına takarım. Başka 8 pin kullanılacak giriş var mı? İlk kez PC topluyorum çok hakim değilim. İşlemci Ryzen 5 7600, anakart MSI Pro B650M-A.
850w alsan bir zararı olmaz sana. İleride 5090 falan alırsın oh psum yetiyor dersin. Şahsen o kafadayım ben. Hem kapasitör ve bobinleri çok iyi bir psu. 8+8+8 sunabiliyor eğer cpun 1 x8 istiyorsa 32 tane pinin oluyor.
850W alsan bir zararı olmaz sana. İleride 5090 falan alırsın oh PSU yetiyor dersin. Şahsen o kafadayım ben. Hem kapasitör ve bobinleri çok iyi bir PSU. 8+8+8 sunabiliyor eğer cpun 1 X8 istiyorsa 32 tane pinin oluyor.
O konuda haklısınız. Konuda bahsettiğim FSP modeli nasıldır acaba çünkü bir tanıdığımla sistem topladık ve en uygun PSU bu vardı tercih edebilir miyim, dediğim kabloları yeterli olur mu?
RMx serisi piyasadaki en iyi güç kaynağı serilerinden birisi. Rakipleri çok sınırlı. Üstte önerilen C850'yi öneririm ben de o fiyata. Dişli rakiplerinden birisi.