Herkese merhaba. MSI ventux RTX 3090'ım var. Ana kartım ASUS X570 Plus. İşlemcim Ryzen 9 5900X. Darboğaz hesaplamasında 2K da %34.5 işlemci darboğazı gözüküyor. Tarkov oynuyorum ve haritaya göre 70-130 FPS alıyorum. Sizden işlemci önerisi isteyecektim. Veya işlemcide mi sıkıntı? Dediğim gibi 2K da oynuyorum bazı ayarlarla oynasam bile çok yükselmedi FPS. AM4 soket anakart. Şimdiden teşekkür ederim...
Herkese merhaba. MSI ventux RTX 3090'ım var. Ana kartım ASUS X570 Plus. İşlemcim Ryzen 9 5900X. Darboğaz hesaplamasında 2K da %34.5 işlemci darboğazı gözüküyor. Tarkov oynuyorum ve haritaya göre 70-130 FPS alıyorum. Sizden işlemci önerisi isteyecektim. Veya işlemcide mi sıkıntı? Dediğim gibi 2K da oynuyorum bazı ayarlarla oynasam bile çok yükselmedi FPS. AM4 soket anakart. Şimdiden teşekkür ederim...
Sevgili kardeşim oyunda ani donma ciddi derecede takılma yoksa darboğaz söz konusu değildir. %30 muş 35 miş tabii ki olacak. İşlem görüyor o değerler gayet normal bu tip konulara takılma. İşlemcin çok güçlü ve kartında öyle elini hiçbir şeye sürme efendi efendi kullan keyfine bak.
2K da darboğaz olması imkansız. O fasa fiso sitelere inanmayın. Değerleriniz 2K için normal gibi geldi bana. Rust da optimizasyon sıkıntısı var diye duymuştum.