RTX 3090 için monitör tavsiyesi

Ne tarz oyunlae oynuyorsunuz? Önemli olan bu; fps mi mmorpg mi yoksa solo ilerlenen oyunlar mı ? Ayrıca işlemciniz nedir ?

2K çözünürlük RTX 3090 için hafif kalır ancak CS:GO, PUBG gibi rekabetçi FPS oyunlarında monitörün çok büyük olmaması gerek. Bu yüzden size şunu öneririm:
Normalde G8 Neo önerirdim ancak o modelde scanlines problemi daha sık denk geliyor. Bu modelde meydana gelme olasılığı daha az. Bir şans vermeye değer diye düşünüyorum.

G7 Neo'ya bir şans vermeyi düşünmüyorsanız:

XG27UQR modelinin çerçeveleri çok rahatsız ettiyse:
Tavsiye edebileceğim en garanti model:

Bunlar da beklenebilir:

Ekstradan hala 2K düşünürseniz @Saint Lucia hocamın önerdiği MPG2321QRF-QD modelini öneririm. Bütçe sıkıntısı olmayanlara bol bol önerdiğim bir model.

2K çözünürlük RTX 3090 için hafif kalır ancak CS:GO, PUBG gibi rekabetçi FPS oyunlarında monitörün çok büyük olmaması gerek. Bu yüzden size şunu öneririm:
Normalde G8 Neo önerirdim ancak o modelde scanlines problemi daha sık denk geliyor. Bu modelde meydana gelme olasılığı daha az. Bir şans vermeye değer diye düşünüyorum.

G7 Neo'ya bir şans vermeyi düşünmüyorsanız:

XG27UQR modelinin çerçeveleri çok rahatsız ettiyse:
Tavsiye edebileceğim en garanti model:

Bunlar da beklenebilir:

Ekstradan hala 2K düşünürseniz @Saint Lucia hocamın önerdiği MPG2321QRF-QD modelini öneririm. Bütçe sıkıntısı olmayanlara bol bol önerdiğim bir model.
Hocam Asus'un 540 Hz si ne zaman tr ye gelir? Ve sizce fiyati ne olur

Technopat Haberler

Geri
Yukarı