Nicksiz42 Hectopat Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 595 Çözümler 2 15 Kasım 2023 #1 Arkadaşlar hazır da 3090 kart var. Onun için bu sistemi topladım. Parçaları ayrı ayrı alamayız çünkü PC sahibinin kendi başına birleştirme imkanı yok. SSD elde olduğu için listeye eklemedim. Uygun mudur sizce? Nasıl sistem? Bütçe toplam 25k. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com DeepCool LE500 Marrs 240 İşlemci Soğutucu DeepCool LE500 Marrs 240 İşlemci Soğutucu Fiyatı ve özelliklerini online olarak Gencergaming.com'dan hemen inceleyin! www.gencergaming.com Son düzenleyen: Moderatör: 15 Kasım 2023
Arkadaşlar hazır da 3090 kart var. Onun için bu sistemi topladım. Parçaları ayrı ayrı alamayız çünkü PC sahibinin kendi başına birleştirme imkanı yok. SSD elde olduğu için listeye eklemedim. Uygun mudur sizce? Nasıl sistem? Bütçe toplam 25k. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com DeepCool LE500 Marrs 240 İşlemci Soğutucu DeepCool LE500 Marrs 240 İşlemci Soğutucu Fiyatı ve özelliklerini online olarak Gencergaming.com'dan hemen inceleyin! www.gencergaming.com
5 534747 Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 4.910 Makaleler 2 Çözümler 42 15 Kasım 2023 #2 O zaman APU sistem alacaksınız ve RAM takviyesi falan yapacaksınız. Ayrıca attığınız sistemde o 2 TB HDD'yi kaldırıp 1 TB SSD ve 500 GB HDD ekleyin.
O zaman APU sistem alacaksınız ve RAM takviyesi falan yapacaksınız. Ayrıca attığınız sistemde o 2 TB HDD'yi kaldırıp 1 TB SSD ve 500 GB HDD ekleyin.
Nicksiz42 Hectopat Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 595 Çözümler 2 15 Kasım 2023 #3 534747 dedi: O zaman APU sistem alacaksınız ve RAM takviyesi falan yapacaksınız. Ayrıca attığınız sistemde o 2 TB HDD'yi kaldırıp 1 TB SSD ve 500 GB HDD ekleyin. Genişletmek için tıkla... Hocam Konuyu okumadınız sanırım. APU sistem neden almam gerekiyor? Ayriyeten SSD elimiz de var zaten dedim. O yüzden SSD eklemedim.
534747 dedi: O zaman APU sistem alacaksınız ve RAM takviyesi falan yapacaksınız. Ayrıca attığınız sistemde o 2 TB HDD'yi kaldırıp 1 TB SSD ve 500 GB HDD ekleyin. Genişletmek için tıkla... Hocam Konuyu okumadınız sanırım. APU sistem neden almam gerekiyor? Ayriyeten SSD elimiz de var zaten dedim. O yüzden SSD eklemedim.