Öncelikle ikinci el olmadığı sürece 3090 şu anda asla alınmaz. Daha çıkmamış bir oyun için konuşmak tamamen sallamak olur ama oynatacağını düşünüyorum şahsen çünkü Rockstar optimizasyon olarak da başarılı bir firma.
DLSS3 ile birlikte 4070 durumu eşitliyor hatta öne geçiyor, zaten VRAM olayı da DLSS3 ile giderildi. Şu zamanda bu kadar para verip 3000 serisi bir kart kesinlikle alınmaz.
Kaynak:
DLSS3 ile birlikte 4070 durumu eşitliyor hatta öne geçiyor, zaten VRAM olayı da DLSS3 ile giderildi. Şu zamanda bu kadar para verip 3000 serisi bir kart kesinlikle alınmaz.
Kaynak:
Ben DLSS olayını çok sevmedim şahsen. O kadar güçlü kart kullanıyorsam DLSS kullanıp da grafik kaybı yaşamak istemem. 3090 alır keyfime bakarım.
İkinci el fiyatlarına bakarsak her türlü 3090 daha iyi bu arada.
Grafik kaybı yaşanmıyor, sizin alıp keyfinize bakacağınız 3090 ileride çok kötü performansa düşecek ama en azından 4070 DLSS 3 ve 3.5 ile kas gücü ve VRAM'i daha düşük de olsa daha uzun süre dayanır.
DLSS görüntüyü neredeyse hiç bozmuyor hadi DLSS kullanma fg kullanırsın asıl önemli olay da o zaten görüntüyü de bozmuyor hatta keskinleştiriyor FPS artışıyla beraber.
Aynen GTA 7 bile oynatır (!) Daha oyunun nasıl bir şey olacağını bilmediğimiz gibi nasıl bir optimizasyonla geleceğini de bilemeyiz. Bir bakmışsın minimum sistem gereksinimlerinde 32 GB RAM yazıyor, bir bakmışsın 4 GB.