Mithrandir41 Hectopat Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 513 Çözümler 1 Yer Barking 25 Nisan 2021 #21 Thermes dedi: İngiliz'ler için bile fazla birim para ödemişsiniz sanki O paraya eski model bir araba alınıyor sanırım oralarda? Genişletmek için tıkla... Şu anki fiyatını görünce keşke 2 tane alsaydım diyorum. Evet çok rahat alınabilir.
Thermes dedi: İngiliz'ler için bile fazla birim para ödemişsiniz sanki O paraya eski model bir araba alınıyor sanırım oralarda? Genişletmek için tıkla... Şu anki fiyatını görünce keşke 2 tane alsaydım diyorum. Evet çok rahat alınabilir.
zimbabya07 Picopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 532 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2021 #22 Dolarla kazanıyorsan alabilirsin, parayla saadet olmaz lafında ki para Türk parası olduğu için...
Thermes Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Kasım 2014 Mesajlar 5.437 Makaleler 61 Çözümler 4 25 Nisan 2021 #23 Mithrandir41 dedi: Şu anki fiyatını görünce keşke 2 tane alsaydım diyorum. Evet çok rahat alınabilir. Genişletmek için tıkla... Refaha bak arkadaş 2000 paraya araba alıyorsun Darısı başıma artık ya Almanya ya İngiltere istiyorum.
Mithrandir41 dedi: Şu anki fiyatını görünce keşke 2 tane alsaydım diyorum. Evet çok rahat alınabilir. Genişletmek için tıkla... Refaha bak arkadaş 2000 paraya araba alıyorsun Darısı başıma artık ya Almanya ya İngiltere istiyorum.
Mithrandir41 Hectopat Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 513 Çözümler 1 Yer Barking 25 Nisan 2021 #24 Thermes dedi: Refaha bak arkadaş 2000 paraya araba alıyorsun Darısı başıma artık ya Almanya ya İngiltere istiyorum. Genişletmek için tıkla... Sadece araba ve elektronik uygun oluyor Türkiye'ye göre. Pekte sanıldığı gibi her şey ucuz değil.
Thermes dedi: Refaha bak arkadaş 2000 paraya araba alıyorsun Darısı başıma artık ya Almanya ya İngiltere istiyorum. Genişletmek için tıkla... Sadece araba ve elektronik uygun oluyor Türkiye'ye göre. Pekte sanıldığı gibi her şey ucuz değil.
Thermes Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Kasım 2014 Mesajlar 5.437 Makaleler 61 Çözümler 4 25 Nisan 2021 #25 Mithrandir41 dedi: Sadece araba ve elektronik uygun oluyor Türkiye'ye göre. Pekte sanıldığı gibi her şey ucuz değil. Genişletmek için tıkla... Burada hiç bir şey ucuz değil ona bakılırsa. En azından ucuz bir şeyler var orada.
Mithrandir41 dedi: Sadece araba ve elektronik uygun oluyor Türkiye'ye göre. Pekte sanıldığı gibi her şey ucuz değil. Genişletmek için tıkla... Burada hiç bir şey ucuz değil ona bakılırsa. En azından ucuz bir şeyler var orada.
X Xallt Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 2.325 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2021 #26 Mithrandir41 dedi: Yurtdışındayım. Genişletmek için tıkla... Hocam mesleğiniz nedir ayıptır sorması.
theYagi Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.713 Makaleler 5 Çözümler 16 25 Nisan 2021 #27 Recep abide illaki vardır. @Recep Baltaş
zimbabya07 Picopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 532 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2021 #28 Mithrandir41 dedi: Sadece araba ve elektronik uygun oluyor Türkiye'ye göre. Pekte sanıldığı gibi her şey ucuz değil. Genişletmek için tıkla... Evet çok da ucuz olmasa da ora da herkes asgari ücret ile çalışmıyor + olarak devlet aldığı vergileri vatandaşlarına geri faydalı şekilde veriyor.
Mithrandir41 dedi: Sadece araba ve elektronik uygun oluyor Türkiye'ye göre. Pekte sanıldığı gibi her şey ucuz değil. Genişletmek için tıkla... Evet çok da ucuz olmasa da ora da herkes asgari ücret ile çalışmıyor + olarak devlet aldığı vergileri vatandaşlarına geri faydalı şekilde veriyor.
FsneSuyu Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 1.141 Çözümler 2 Yer EVREN 25 Nisan 2021 #29 Dolarla kazanmaya gerek yok veya farklı yollara, çalışıp düzgün bir şekilde alan vardır.
zimbabya07 Picopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 532 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2021 #30 FsneSuyu dedi: Dolarla kazanmaya gerek yok veya farklı yollara, çalışıp düzgün bir şekilde alan vardır. Genişletmek için tıkla... Asgari ücretle çalışıp bunu alabilen yoktur, benim durumum bile iyi olduğu halde böyle şeyleri satın almak aklımın ucundan geçmiyor ve Türkiye'nin %80'i böyle yaşadığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam.
FsneSuyu dedi: Dolarla kazanmaya gerek yok veya farklı yollara, çalışıp düzgün bir şekilde alan vardır. Genişletmek için tıkla... Asgari ücretle çalışıp bunu alabilen yoktur, benim durumum bile iyi olduğu halde böyle şeyleri satın almak aklımın ucundan geçmiyor ve Türkiye'nin %80'i böyle yaşadığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam.