Mithrandir41 Hectopat Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 513 Çözümler 1 Yer Barking 24 Eylül 2020 #31 kino dedi: @Mithrandir41 hayırlı olsun daha iyi olmuş. Aradaki fiyat farkı çok ufaktı zaten OC lazım olur belki bir gün, hiç yoktan iyidir. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam. Fiyat konusunda tedarikçi site biraz uyanıklık yapıp 1 saat kala 50 pounda daha yükseltti.
kino dedi: @Mithrandir41 hayırlı olsun daha iyi olmuş. Aradaki fiyat farkı çok ufaktı zaten OC lazım olur belki bir gün, hiç yoktan iyidir. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam. Fiyat konusunda tedarikçi site biraz uyanıklık yapıp 1 saat kala 50 pounda daha yükseltti.
accacc Femtopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #32 hocam geldimi kart gumrukde baya vergi cikmistir
Mithrandir41 Hectopat Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 513 Çözümler 1 Yer Barking 13 Ocak 2021 #33 accacc dedi: hocam geldimi kart gumrukde baya vergi cikmistir Genişletmek için tıkla... Hocam İngiltere’de yaşıyorum kart geleli çok oldu ama henüz açmadım işlemci bekliyorum bekleyin fotoğraf çekip atayım accacc dedi: hocam geldimi kart gumrukde baya vergi cikmistir Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri AD5AF0EF-5355-46AE-93B0-274F24233F9B.jpeg 118,1 KB · Görüntüleme: 36
accacc dedi: hocam geldimi kart gumrukde baya vergi cikmistir Genişletmek için tıkla... Hocam İngiltere’de yaşıyorum kart geleli çok oldu ama henüz açmadım işlemci bekliyorum bekleyin fotoğraf çekip atayım accacc dedi: hocam geldimi kart gumrukde baya vergi cikmistir Genişletmek için tıkla...
A Akkuşlu Centipat Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 4.942 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 13 Ocak 2021 #34 Hayırlı olsun hocam, Allah herkesin gönlüne göre versin.
K Kralmelo Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 2.876 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #35 Mithrandir41 dedi: Hocam ingiltere’de yaşıyorum kart geleli çok oldu ama henüz açmadım işlemci bekliyorum bekleyin fotoğraf çekip atayım Genişletmek için tıkla... Kutusu bile güzel kartın canım çekti.
Mithrandir41 dedi: Hocam ingiltere’de yaşıyorum kart geleli çok oldu ama henüz açmadım işlemci bekliyorum bekleyin fotoğraf çekip atayım Genişletmek için tıkla... Kutusu bile güzel kartın canım çekti.
Mithrandir41 Hectopat Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 513 Çözümler 1 Yer Barking 13 Ocak 2021 #36 Akkuşlu dedi: Hayırlı olsun hocam, Allah herkesin gönlüne göre versin. Genişletmek için tıkla... daha iyileri sizleri olsun teşekkür ederim
Akkuşlu dedi: Hayırlı olsun hocam, Allah herkesin gönlüne göre versin. Genişletmek için tıkla... daha iyileri sizleri olsun teşekkür ederim
accacc Femtopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2021 #37 Mithrandir41 dedi: Hocam İngiltere’de yaşıyorum kart geleli çok oldu ama henüz açmadım işlemci bekliyorum bekleyin fotoğraf çekip atayım Genişletmek için tıkla... valla bende tr desin sandim acaip vergi binerdi ustune hayirli olsun gule gule kullanç
Mithrandir41 dedi: Hocam İngiltere’de yaşıyorum kart geleli çok oldu ama henüz açmadım işlemci bekliyorum bekleyin fotoğraf çekip atayım Genişletmek için tıkla... valla bende tr desin sandim acaip vergi binerdi ustune hayirli olsun gule gule kullanç
Mithrandir41 Hectopat Katılım 9 Eylül 2020 Mesajlar 513 Çözümler 1 Yer Barking 13 Ocak 2021 #38 accacc dedi: valla bende tr desin sandim acaip vergi binerdi ustune hayirli olsun gule gule kullanç Genişletmek için tıkla... Yok hocam İngiltere’deyim Türkiye’de bu kartlar kara borsadan satılıyor gördüğüm kadarıyla alınacak gibi değil.
accacc dedi: valla bende tr desin sandim acaip vergi binerdi ustune hayirli olsun gule gule kullanç Genişletmek için tıkla... Yok hocam İngiltere’deyim Türkiye’de bu kartlar kara borsadan satılıyor gördüğüm kadarıyla alınacak gibi değil.