Ağır işler çalışıyorum genelde ama bilgisayarım biraz garip çalışıyor. Google Chrome'den bir şeyler indirirken kasma sorunu yaşıyorum mesela. Aynı zamanda masaüstünde bir video açtığımda kasma yaşadığım da oluyor. 1920x1080 videonun 20. dakikasında falan aşırı kasmalar yaşadığım oluyor sadece cut yaparken bile.
Anakart MSİ B550-A PRO I İşlemci R5 5600+ Deepcool ak400 I EkranK gaming x RX6800xt I SSD adata legend 800 500 gb, samsung 980 pro 1 tb, pny cs300 1 tb I ram 4x8 gskill ripjaws I psu fps hyper pro 650w 80+
Ağır işler çalışıyorum genelde ama bilgisayarım biraz garip çalışıyor. Google Chrome'dan bir şeyler indirirken kasma sorunu yaşıyorum mesela. Aynı zamanda masaüstünde bir video açtığımda kasma yaşadığım da oluyor. 1920x1080 videonun 20. dakikasında falan aşırı kasmalar yaşadığım oluyor sadece cut yaparken bile.
İşlemcim ile ekran kartımın dar boğaz yapabileceğini okudum. Sanırım sorun bununla alakalı olabilir. Donanım ile ilgili hiçbir bilgim olmadığından bir fikir de yürütemiyorum.