RTX 3090 sistem format sonrası geç elektrik alıyor

Ervin Okan

Picopat
Daha fazla  
RAM
Gskill F4-4000C18D-64GTZR 64 GB (2x32) DDR4 4000Mhz CL18
SSD veya HDD modeli
MSI SPATIUM M480 1TB SSD M.2 NVMe 7000-5500MB/s SS
Ekran kartı
MSI RTX 3090 Suprim X 24G 384 Bit GDDR6X 24 GB
Anakart
MSI MPG B550 GAMING PLUS AMD B550
İşlemci
AMD Ryzen 9 5950X 3.4GHz-4.9GHz, 64MB, 105W
PC Power tuşuna bastıktan 5 saniye sonra elektrik alıyor ve bu sorun formattan sonra başladı bütün sürücüler kurulu ve sistem güncel fornat sonrası BIOS Update yaptım. Ayrıca arada sistem donuyor ve sadece mouse hareket ediyor bastığım yerler donuyor ve Windows tuşu çalışmıyor falan saçmalıyor bazen sistem, neden olduğunu anlayamadım yardım ederseniz sevinirim.
(Windows 10 pro orijinal)
(Tek depolama alanı kullanmıyorum ek depolama olarak SPATIUM M450 M.2 500GB Ve Seagate BarraCuda ST1000M010 1TB 64MB 7200rpm Hdd kullanıyorum)

Son düzenleme:
PC Power tuşuna bastıktan 5 saniye sonra elektrik alıyor ve bu sorun formattan sonra başladı bütün sürücüler kurulu ve sistem güncel fornat sonrası BIOS Update yaptım. Ayrıca arada sistem donuyor ve sadece mouse hareket ediyor bastığım yerler donuyor ve Windows tuşu çalışmıyor falan saçmalıyor bazen sistem, neden olduğunu anlayamadım (Windows 10 pro orijinal)
Çok güzel sistem dizmişsiniz niye w10 kullanıyorsunuz ki. Driverlarda falan bi sıkıntı olabilir mi ki acaba bi kontrol edin isterseniz.

PC Power tuşuna bastıktan 5 saniye sonra elektrik alıyor ve bu sorun formattan sonra başladı bütün sürücüler kurulu ve sistem güncel fornat sonrası BIOS Update yaptım. Ayrıca arada sistem donuyor ve sadece mouse hareket ediyor bastığım yerler donuyor ve Windows tuşu çalışmıyor falan saçmalıyor bazen sistem, neden olduğunu anlayamadım yardım ederseniz sevinirim.
(Windows 10 pro orijinal)
(Tek depolama alanı kullanmıyorum ek depolama olarak SPATIUM M450 M.2 500GB Ve Seagate BarraCuda ST1000M010 1TB 64MB 7200rpm Hdd kullanıyorum)
Anakartın arkadasında bios tuşu var onu kontrol eder misin? Bazı durumlarda basılı kalıyormuş

Çok güzel sistem dizmişsiniz niye w10 kullanıyorsunuz ki. Driverlarda falan bi sıkıntı olabilir mi ki acaba bi kontrol edin isterseniz.
Teşekkür ederim driverlerda bir sorun yok ve w11 pro kullanmak istemiyorum açıkcası laptopda kullanıyorum onda pek memnun değilim ayrıca bu sistemi de değiştirmeyi düşünüyorum ama yinede sorunu çözmem lazım kafama takıldı ve sistem performansını etkiliyor gibi

Anakartın arkadasında bios tuşu var onu kontrol eder misin? Bazı durumlarda basılı kalıyormuş
Evet onu düşünmüştüm ama maalesef sorun başka birşey sanırım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı