RTX 3090 sistem nasıldır?

Ancak 30k ya düşerse alınır 7600X-4070 Ti sıfır toplanıyor.

Hocam sıfır tabii ki toplanır benim de sıfırdan farkı sadece kutu açılımları aynı parcalari 30 asla toplayamazsıniz dusuk parça modelleri anca toplanır

Hocam eğer ağırlıklı olarak hikayeli oyunlar oynayacaksanız 2K monitör almanız (bence) daha mantıklı.

Aynı parçalardan toplamaya gerek yok. 35kya parça kalitesi yüksek 13400F-4070 Ti toplanır mesela.

Hocam anakartla işlemci değişikliği yapınca daha maliyetli olacak. Benim sistemde sadece işlemci, değişirse değişir 5 yıl sonra, siz şimdiye bakıyorsunuz ben yarına, ayrıca 35kya parça kalitesi nasıl yuksek oluyor toplayında size eksiklerini söyleyeyim

İşlemci değiştirmeye ekran kartı değiştirmedikçe gerek yok, ekran kartında 2K da en az 4 yıl götürür.

Kanka şaka mısın? ben DDR5 sistem satıyorum sen DDR4 giriş seviyesi sistem sunmuşsun.Ayrıca kasada yok içinde. Sadece ekran kartı için benim parçaların kalitesine yaklaşamaz tasarladıgın ekran kartı ile arasında 10 FPS fark için ayrıca işlemci RAM'le o farkda kapanır ayrıca 4k geçtiginde 12gb vram belli bir süreden sonra yetmediginde anlarsın 3090 yerine yapay dlss tercih etmenin zararını
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…