RTX 3090 sistemde Roblox donuyor

İşletim sistemi
Windows 10

moonnower

Centipat
RAM
32 GB
Ekran kartı
RTX 3090 24 GB
Anakart
ROG STRIX B760-I GAMING WIFI
İşlemci
Intel® Core™ i9-13900K
Merhaba. Ben canım sıkıldığı için Roblox oynamak istedim fakat oyunlara girince donuyor. 2 dakika sonra düzeliyor ama 4 dakika sonra takılmaya başlıyor. Takıla takıla oynamak zorundayım. Bir de Roblox içindeki FPS ve PvP tarzı oyunlarda çok sıkıntı yapıyor.

Şu notu da ekleyeyim, internetim ve bilgisayarım çok iyi. Bu ikisi iyiyken donuyor. Oynanmıyor. Bu sorunları nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:

Isı degerlerı ne durumda? Core Temp ile işlemci sıcaklıklarını atabilir misınız? Oyunda iken atın. Ekran kartı da aynı sekılde. ASUS'un kendı programından veya MSI afturburner'dan. Böyle bir sıstem ya ısınıyordur ya da vırus vs bir şey bulasmıstır. Arkada calısan bir şeyler var mı yuksek? Kontrolde eder misınız sıze zahmet?

Son düzenleyen: Moderatör:
Zevkler tabii tartışılmaz da sistemi inşallah Roblox için almadın dostum?

Hazır sistem almıştır yüksek ihtimal? Konu troll olduğu için çok fazla takmıyorum ama diğer ihtimalleri göz önünde bulundurarak cevap verirsen sevinirim.

Konu troll değil eğer sorunumu çözmiyecekseniz boş yorum yapmayın 3090 sistemle istediğim oyunu oynarım buna karışamazsınız bu sistemi ben zamanında 50 bin TL'ye topladım hazırda almadım kendi emeğimle topladığım sistemde ne oyun oynayacağıma siz mi karışacaksınız.

Sıcaklık değerlerim normal bilgiseyarı açtığım zaman boştayken 10'dan 50'ye çıkıyor oyunlara girmediğim zaman 40 50 arası seyrediyor tabii bir de oyundan oyuna değişiyor ısı ve performans ayarları FPS tarzı oyunlara girdiğim zaman 80 90 arası oluyor işlemci ekran kartıda 70 80 arası oluyor.

Son düzenleme:

Hocam mute yemiştim Roblox FPS unlocker dener misiniz bir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…