S schlss Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 1.711 Makaleler 4 Çözümler 6 22 Mart 2021 #21 RainbowwOnSky dedi: Çok komik ölüyorum yardım edin acı çekiyorum. Genişletmek için tıkla... 1 günlük tatil rahatlatacaktır.
RainbowwOnSky dedi: Çok komik ölüyorum yardım edin acı çekiyorum. Genişletmek için tıkla... 1 günlük tatil rahatlatacaktır.
Dreamwalker Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2018 Mesajlar 2.792 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Uzakyol Başmühendis (YDO) 22 Mart 2021 #22 Tam bir hevesle aha birisi 3090 almış hemen öneriyim bir kasa diye girdim hevesim kursağımda kaldı. Bastım eksini güzel kardeşim.
Tam bir hevesle aha birisi 3090 almış hemen öneriyim bir kasa diye girdim hevesim kursağımda kaldı. Bastım eksini güzel kardeşim.
Eldrithc Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 1.655 Çözümler 7 22 Mart 2021 #23 TÇB dedi: Boş konu olduğu için olabilir mi? Yüzümde gram mimik oynamadı. "RTX 3090 sistem, meyve kasasına takılır mı?" diye soruyor. Bunun neresi komik? Genişletmek için tıkla... Cevap yazmak yerine direkt olarak konudan çıkabilirsin.
TÇB dedi: Boş konu olduğu için olabilir mi? Yüzümde gram mimik oynamadı. "RTX 3090 sistem, meyve kasasına takılır mı?" diye soruyor. Bunun neresi komik? Genişletmek için tıkla... Cevap yazmak yerine direkt olarak konudan çıkabilirsin.
S schlss Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 1.711 Makaleler 4 Çözümler 6 22 Mart 2021 #24 TÇB dedi: Boş konu olduğu için olabilir mi? Yüzümde gram mimik oynamadı. "RTX 3090 sistem, meyve kasasına takılır mı?" diye soruyor. Bunun neresi komik? Genişletmek için tıkla... Komik değil ama bu fotoğrafları sürekli atınca da gram mimik oynamıyor. Atmanıza gerek var mı sürekli? Sizde üzgün atın geçin.
TÇB dedi: Boş konu olduğu için olabilir mi? Yüzümde gram mimik oynamadı. "RTX 3090 sistem, meyve kasasına takılır mı?" diye soruyor. Bunun neresi komik? Genişletmek için tıkla... Komik değil ama bu fotoğrafları sürekli atınca da gram mimik oynamıyor. Atmanıza gerek var mı sürekli? Sizde üzgün atın geçin.
RainbowwOnSky Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 4.062 Makaleler 3 Çözümler 17 22 Mart 2021 #25 schlss dedi: 1 günlük tatil rahatlatacaktır. Genişletmek için tıkla... Yok hocam. Tatil yok bize. Dreamwalker dedi: Tam bir hevesle aha birisi 3090 almış hemen öneriyim bir kasa diye girdim hevesim kursağımda kaldı. Bastım eksini güzel kardeşim. Genişletmek için tıkla... Bana önerin hocam MSI GeForce RTX 3090 GAMING X TRIO 24G 24GB GDDR6X 384 Bit Ekran Kartı | ITOPYA bende bundan var kasa önerin hocam. Hevesiniz yarıda kalmasın önerin siz.
schlss dedi: 1 günlük tatil rahatlatacaktır. Genişletmek için tıkla... Yok hocam. Tatil yok bize. Dreamwalker dedi: Tam bir hevesle aha birisi 3090 almış hemen öneriyim bir kasa diye girdim hevesim kursağımda kaldı. Bastım eksini güzel kardeşim. Genişletmek için tıkla... Bana önerin hocam MSI GeForce RTX 3090 GAMING X TRIO 24G 24GB GDDR6X 384 Bit Ekran Kartı | ITOPYA bende bundan var kasa önerin hocam. Hevesiniz yarıda kalmasın önerin siz.
Halaxsi Hectopat Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 450 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer Grove Street Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2021 #26
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 22 Mart 2021 #27 schlss dedi: Komik değil ama bu fotoğrafları sürekli atınca da gram mimik oynamıyor. Atmanıza gerek var mı sürekli? Sizde üzgün atın geçin. Genişletmek için tıkla... Ben komiklik olsun diye atmıyorum. Bu resmi atanlara da gülmüyorum. Forumda cidden bu kategori kapanmalı. Boş konudan başka bir şey değil. Eldrithc dedi: Cevap yazmak yerine direkt olarak konudan çıkabilirsin. Genişletmek için tıkla... O kadar yardım bekleyen insanların konuları varken niye bu konu karşıma çıkıyor?
schlss dedi: Komik değil ama bu fotoğrafları sürekli atınca da gram mimik oynamıyor. Atmanıza gerek var mı sürekli? Sizde üzgün atın geçin. Genişletmek için tıkla... Ben komiklik olsun diye atmıyorum. Bu resmi atanlara da gülmüyorum. Forumda cidden bu kategori kapanmalı. Boş konudan başka bir şey değil. Eldrithc dedi: Cevap yazmak yerine direkt olarak konudan çıkabilirsin. Genişletmek için tıkla... O kadar yardım bekleyen insanların konuları varken niye bu konu karşıma çıkıyor?
PuMaT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2017 Mesajlar 4.498 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Türkiye 22 Mart 2021 #28 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Çok komik, bir daha olmasın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Çok komik, bir daha olmasın.
Eldrithc Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 1.655 Çözümler 7 22 Mart 2021 #29 TÇB dedi: O kadar yardım bekleyen insanların konuları varken niye bu konu? Genişletmek için tıkla... Bakma sende mizah kategorisine. Git başka konulara bak.
TÇB dedi: O kadar yardım bekleyen insanların konuları varken niye bu konu? Genişletmek için tıkla... Bakma sende mizah kategorisine. Git başka konulara bak.
Dreamwalker Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2018 Mesajlar 2.792 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Uzakyol Başmühendis (YDO) 22 Mart 2021 #30 RainbowwOnSky dedi: Yok hocam. Tatil yok bize. Bana önerin hocam MSI GeForce RTX 3090 GAMING X TRIO 24G 24GB GDDR6X 384 Bit Ekran Kartı | ITOPYA bende bundan var kasa önerin hocam. Hevesiniz yarıda kalmasın önerin siz. Genişletmek için tıkla... Valla hevesim kalmadı =(
RainbowwOnSky dedi: Yok hocam. Tatil yok bize. Bana önerin hocam MSI GeForce RTX 3090 GAMING X TRIO 24G 24GB GDDR6X 384 Bit Ekran Kartı | ITOPYA bende bundan var kasa önerin hocam. Hevesiniz yarıda kalmasın önerin siz. Genişletmek için tıkla... Valla hevesim kalmadı =(