S schlss Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 1.711 Makaleler 4 Çözümler 6 22 Mart 2021 #31 TÇB dedi: Ben komiklik olsun diye atmıyorum. Bu resmi atanlara da gülmüyorum. Forumda cidden bu kategori kapanmalı. Boş konudan başka bir şey değil. O kadar yardım bekleyen insanların konuları varken niye bu konu karşıma çıkıyor? Genişletmek için tıkla... Kavga çıkarmaya yer aramıyorum, sadece bu fotoğrafları atmak yerine komik değil falan da yazabilirsiniz.
TÇB dedi: Ben komiklik olsun diye atmıyorum. Bu resmi atanlara da gülmüyorum. Forumda cidden bu kategori kapanmalı. Boş konudan başka bir şey değil. O kadar yardım bekleyen insanların konuları varken niye bu konu karşıma çıkıyor? Genişletmek için tıkla... Kavga çıkarmaya yer aramıyorum, sadece bu fotoğrafları atmak yerine komik değil falan da yazabilirsiniz.
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 22 Mart 2021 #32 Eldrithc dedi: Bakma sende mizah kategorisine. Git başka konulara bak. Genişletmek için tıkla... Ya ben ne diyorum sen ne diyorsun? schlss dedi: Kavga çıkarmaya yer aramıyorum, sadece bu fotoğrafları atmak yerine komik değil falan da yazabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu fotoğraf komik değil anlamına geliyor zaten?
Eldrithc dedi: Bakma sende mizah kategorisine. Git başka konulara bak. Genişletmek için tıkla... Ya ben ne diyorum sen ne diyorsun? schlss dedi: Kavga çıkarmaya yer aramıyorum, sadece bu fotoğrafları atmak yerine komik değil falan da yazabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu fotoğraf komik değil anlamına geliyor zaten?
tonbaligi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 1.466 Çözümler 5 Yer Istanbul 22 Mart 2021 #33 Not: Adamın attığı konu ne kadar komik ise bununda komiklik derecesi o seviyede. Sonumuz @TÇB gibi olacak sanırım.
Not: Adamın attığı konu ne kadar komik ise bununda komiklik derecesi o seviyede. Sonumuz @TÇB gibi olacak sanırım.
S schlss Hectopat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 1.711 Makaleler 4 Çözümler 6 22 Mart 2021 #34 TÇB dedi: Bu fotoğraf komik değil anlamına geliyor zaten? Genişletmek için tıkla... Saçma bir fotoğraf atmak yerine yazmak daha mantıklı değil mi hocam. Fazla uzatmayalım kavga çıkmasın sevdiğim birisininiz hocam.
TÇB dedi: Bu fotoğraf komik değil anlamına geliyor zaten? Genişletmek için tıkla... Saçma bir fotoğraf atmak yerine yazmak daha mantıklı değil mi hocam. Fazla uzatmayalım kavga çıkmasın sevdiğim birisininiz hocam.
Gyegejwu Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 412 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2021 #35 İçine bir de elma armut koy RTX 3090 canavar bir ekran kartı olduğu için canı çekebilir hatta sana sinirlenip GTA 5'i 10 pixelde 2 FPS oynatabilir hatta RTX 3090'ın yanına sevgilisi RTX 2080t da koy ama 3080 koyma yoksa kavga ederler
İçine bir de elma armut koy RTX 3090 canavar bir ekran kartı olduğu için canı çekebilir hatta sana sinirlenip GTA 5'i 10 pixelde 2 FPS oynatabilir hatta RTX 3090'ın yanına sevgilisi RTX 2080t da koy ama 3080 koyma yoksa kavga ederler