Xitana Centipat Katılım 8 Ocak 2025 Mesajlar 3.961 Makaleler 2 Çözümler 9 17 Mart 2025 #51 wreksia dedi: Düzenleniyor ya hani. Yazdığı mesajın altına yazmıştı. Genişletmek için tıkla... Düzenlememiş mesaj aynı şekilde duruyor bence gözlük kullanmalısın dediğinin doğru bir şey olduğu şu an belli oldu.
wreksia dedi: Düzenleniyor ya hani. Yazdığı mesajın altına yazmıştı. Genişletmek için tıkla... Düzenlememiş mesaj aynı şekilde duruyor bence gözlük kullanmalısın dediğinin doğru bir şey olduğu şu an belli oldu.
wreksia Centipat Katılım 26 Nisan 2024 Mesajlar 676 Çözümler 2 17 Mart 2025 #52 bdxmrz dedi: Forumda mesaj silme özelliği yok, dostum. Genişletmek için tıkla... Düzenleniyor ya hani Xitana dedi: Düzenlememiş mesaj aynı şekilde duruyor bence gözlük kullanmalısın dediğinin doğru bir şey olduğu şu an belli oldu. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam özür dilerim daha fazla yanıt veremiyeceğim ben yanlışım siz doğrusunu kusura bakmayın Allah benim gözlerimi tekrar yaratır inşallah. Konu uzamasın daha
bdxmrz dedi: Forumda mesaj silme özelliği yok, dostum. Genişletmek için tıkla... Düzenleniyor ya hani Xitana dedi: Düzenlememiş mesaj aynı şekilde duruyor bence gözlük kullanmalısın dediğinin doğru bir şey olduğu şu an belli oldu. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam özür dilerim daha fazla yanıt veremiyeceğim ben yanlışım siz doğrusunu kusura bakmayın Allah benim gözlerimi tekrar yaratır inşallah. Konu uzamasın daha
Burhan61 Decapat Katılım 22 Mayıs 2024 Mesajlar 1.332 Çözümler 17 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Ryzen 3 2200U - Radeon Vega 3 - 8 GB 2400 MHZ - 256 GB SSD //HP 255 G7\\ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Mart 2025 #53 efe_3636 dedi: Haklısınız önerebileceğiniz 40 bin bandında ekran kartı var mı? Genişletmek için tıkla... RX 9070 XT bakabilirsiniz. İşlemci olarak da Ryzen 7 7800x3D kullanabilirsiniz.
efe_3636 dedi: Haklısınız önerebileceğiniz 40 bin bandında ekran kartı var mı? Genişletmek için tıkla... RX 9070 XT bakabilirsiniz. İşlemci olarak da Ryzen 7 7800x3D kullanabilirsiniz.