İkisi de aynı nesilde çıktı güncellemek aşırı gereksiz olur.
Ya NVIDIA 4000 serisi ya da AMD 7000 serisine yükselin yükselticekseniz yoksa gereksiz.
Hocam AMD çöpü ile NVIDIA kıyaslamak yanlış program olsun oyunlar olsun açık ara fark çok ve 24 GB.
AMD'ye çöp diyenler hala var, kardeşim hani AMD'yi beğenmiyor olabilirsin de ikiside neredeyse aynı güç ekran kartları.Hocam AMD çöpü ile NVIDIA kıyaslamak yanlış program olsun oyunlar olsun açık ara fark çok ve 24 GB.
AMD serisine bir daha bulaşmayacağım hocam çok fazla render problemi yaşadım Stable Diffusion kullanırken 24 GB VRAM ve NVIDIA olması bana uzun ömürlü gibi geldi oynadığım oyunlarda FPS türleri The Finals naraka tarzı FPS çok istemiyor o yüzden mantıklı mı bilemedim.
AMD'ye çöp diyenler hala var, kardeşim hani AMD'yi beğenmiyor olabilirsin de ikisi de neredeyse aynı güç ekran kartları.
AMD'yi çöp edecek bir gerekçeniz var mı acaba?
Kartın genel performansını bellek miktarı belirlemez belleğin performansı etkileyebilecek tek yanı bellek çeşidi ve bellek hızıdır.
Onun harici kartın mimarisi ve GPU'nun performansı önemlidir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.