RTX 3090'dan 4080'e geçiilir mi?

Bir tarafım 3090'dan 4080'e geçmek çok mantıksız gibi diyor 2K performanta bir tarafım elimdeki kart çok eskimeden elden çıkartma taraftarı kaldım öyle.

Pek mantıklı değil. 3090'a ne kadar teklif edecekler 11k? 12K? 13K? En fazla bu. 4080 için 3 kata yakın para ödeyeceksin.

Yine en kötü 17-18 k sı var MSI Suprim X modeli garantisi devam ediyor bir de elimde bulunan mevcut donanım kartı karşılar mı?

Yine en kötü 17-18 k sı var MSI Suprim X modeli garantisi devam ediyor bir de elimde bulunan mevcut donanım kartı karşılar mı?

Kimse o karta 17-18K vermez istediği kadar garantili Suprim X olsun. NVIDIA DLSS 3.0 vermeyerek o seriyi direkt gömdü oyun kanadında. Render yapanlar da parayı basıp 4090 çekiyor.

Aylarca ilanda yatar 13K teklif edenlerle pazarlık yapar durursun.

Bir tarafım 3090'dan 4080'e geçmek çok mantıksız gibi diyor 2K performanta bir tarafım elimdeki kart çok eskimeden elden çıkartma taraftarı kaldım öyle.

Şöyle 30 civarına görürsen yapıştır onun dışında 4070 Ti super konuşuluyor ilk piyasaya girdiğinde bir ucuz oluyor sonra fiyat arıyor yine yakalarsan alabilirsin. Ama onun dışında 40 bin vermenize gerek yok.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Vallahi doğru söylüyorsunuz ya boşa hiç masrafa girmeye gerek yok bakarım oynarım keyfime güçlü kart zaten gereksiz kafa yormaya gerek yok.

Dostum akşamdan beri benimde tek düşündüğüm konu buydu. gamerock 3090 kartım var. 4070 veya 4070ti mi alsam diye sürekli fiyatlara bakınıyorum

Şu an sana yazarken bir yandan testlere falan bakıyorum YouTube'dan ama şu kanıya vardım 3090'dan 4070 Ti veya 4080'e geçilmez şu an geçilecekekse para durumuna göre direk 4090'a geçilir bilmiyorum benim düşüncem bu. Yukarıda yazdığın kart fg siz şu an elimizde olan kartı geçemiyor FPS testlerinde.

3090 çok aşırı ısınıyor ve çok elektrik harcıyor. 80 dereceleri görüyorum. Buda beni oyundan soğutuyor

AM5 sistem falan bir ton para uğraştırır yineden sen bilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…