Bir tarafım 3090'dan 4080'e geçmek çok mantıksız gibi diyor 2K performanta bir tarafım elimdeki kart çok eskimeden elden çıkartma taraftarı kaldım öyle.
Kimse o karta 17-18K vermez istediği kadar garantili Suprim X olsun. NVIDIA DLSS 3.0 vermeyerek o seriyi direkt gömdü oyun kanadında. Render yapanlar da parayı basıp 4090 çekiyor.
Aylarca ilanda yatar 13K teklif edenlerle pazarlık yapar durursun.
Bir tarafım 3090'dan 4080'e geçmek çok mantıksız gibi diyor 2K performanta bir tarafım elimdeki kart çok eskimeden elden çıkartma taraftarı kaldım öyle.
Sadece Ankara'daki mağazasında stokta gözüküyor. Ankara'da olan arkadaşlar şanslarını deneyebilir. https://www.vatanbilgisayar.com/gigabyte-geforce-4080-aero-16gb-gddr6x-384bit-nvidia-rgb-ekran-karti.html
forum.donanimarsivi.com
Şöyle 30 civarına görürsen yapıştır onun dışında 4070 Ti super konuşuluyor ilk piyasaya girdiğinde bir ucuz oluyor sonra fiyat arıyor yine yakalarsan alabilirsin. Ama onun dışında 40 bin vermenize gerek yok.
Şu an sana yazarken bir yandan testlere falan bakıyorum YouTube'dan ama şu kanıya vardım 3090'dan 4070 Ti veya 4080'e geçilmez şu an geçilecekekse para durumuna göre direk 4090'a geçilir bilmiyorum benim düşüncem bu. Yukarıda yazdığın kart fg siz şu an elimizde olan kartı geçemiyor FPS testlerinde.
Şu an sana yazarken bir yandan testlere falan bakıyorum YouTube'dan ama şu kanıya vardım 3090'dan 4070 Ti veya 4080'e geçilmez şu an geçilecekekse para durumuna göre direk 4090'a geçilir bilmiyorum benim düşüncem bu. Yukarıda yazdığın kart fg siz şu an elimizde olan kartı geçemiyor FPS testlerinde.