RTX 40 beklenmeli mi?

Sağ olun hocam. Ben de sizinle aynı düşüncedeyim fakat 2.bir görüş almak için konuyu açtım. Tek korkum 3070'in 8 GB VRAM'i işte, 2k grafiklerde bile sınırları zorluyor.

Sağ olun hocam. Ben de sizinle aynı düşüncedeyim fakat 2.bir görüş almak için konuyu açtım. Tek korkum 3070'in 8 GB VRAM'i işte, 2k grafiklerde bile sınırları zorluyor.
Maalesef hocam. Keşke doğru orantılı gitselerdi VRAM konusunda. AMD bu tarafta daha avantajlı fakat onun da yazılım ve stabil konusunda pek iyi olduğunu söyleyemem her ne kadar RX 6000 serisinde toparlasalar da. 8 GB VRAM 2K'de şu an için yeterli fakat ileride ne olur bilmiyoruz. RX 6750 XT'ye de bakabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam AMD kartlarını pek düşünmüyorum. Render, ve RT performanslari çok düşük. DLSS ve Reflex'de yok malesef

Hocam AMD kartlarını pek düşünmüyorum. Render, ve RT performanslari çok düşük. DLSS ve Reflex'de yok malesef
Render ve RT tarafında haklısınız ama DLSS konusunda AMD'nin FSR 2.0'ı da güzel geliştirilmiş. Fakat DLSS daha önde tabii. Reflex'de cabası.

Ek olarak 6750 XT'nin 3070 ile aynı performansı sunup, daha ucuz olup, hem de 4 GB daha fazla VRAM'e sahip olması onu alınabilir yapıyor. Geçen hafta bunun hakkında konu açmıştım ve herkes 6750 XT önermişti fakat yazılım ve stabil konusunda başımın ağrımaması için NVIDIA tercih etmeyi düşünüyorum. Benimde tek sorunum VRAM diyebilirim. Ah NVIDIA, ah...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…