Y Yaser Efe Decapat Katılım 21 Kasım 2023 Mesajlar 509 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #1 Dün sistem sipariş ettim. (parça parça) ekran kartı geldi ama şunu merak ettim, DLSS 4 olacak mı? Benim bildiğim olmayacak ama sıkıntı yok olmazsa, merak ettim sadece. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ocak 2025
Dün sistem sipariş ettim. (parça parça) ekran kartı geldi ama şunu merak ettim, DLSS 4 olacak mı? Benim bildiğim olmayacak ama sıkıntı yok olmazsa, merak ettim sadece.
Çözüm alihanvardertyok 30 Ocak 2025 DLSS 4.0'ın asıl eklentisi olan Multi Frame desteği hariç tüm ekstraları alacak.
alihanvardertyok Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 17.643 Makaleler 6 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #2 DLSS 4.0'ın asıl eklentisi olan Multi Frame desteği hariç tüm ekstraları alacak. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Y Yaser Efe Decapat Katılım 21 Kasım 2023 Mesajlar 509 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2025 #3 alihanvardertyok dedi: DLSS 4.0'ın asıl eklentisi olan Multi Frame desteği hariç tüm ekstraları alacak. Genişletmek için tıkla... Multi frame nedir hocam, daha az mı piksel kaybı yaşatıyor? Artı 0 Eksi
alihanvardertyok dedi: DLSS 4.0'ın asıl eklentisi olan Multi Frame desteği hariç tüm ekstraları alacak. Genişletmek için tıkla... Multi frame nedir hocam, daha az mı piksel kaybı yaşatıyor?
alihanvardertyok Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 17.643 Makaleler 6 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2025 #4 Yaser Efe dedi: Multi frame nedir hocam, daha az mı piksel kaybı yaşatıyor? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Yaser Efe dedi: Multi frame nedir hocam, daha az mı piksel kaybı yaşatıyor? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et