Merhaba arkadaşlar, konu 4000 serisi 50-60-70 modelleri için geçerli. Biliyorsunuz ki "Kartlar 100W üstünü göremiyor" diye epey bir tartışma dönmüştü forumda. "Voltaj limitinden dolayı oluyorsa neden FurMark'ta görüyor?" diye düşünüyordum ben fakat durum voltaj limitiyle alakalıymış, ve spesifik yükler altında kartlar 140W'a çıkabiliyormuş, ki çok nadir yüklerde çıkıyor. Bu durumda 140W güç limitli kartları tamamen gereksiz sayabilirsiniz, bıraktığım videoda da görebileceğiniz gibi 100W üstünde herhangi bir performans farkı bulunmuyor kartlarda. NVIDIA nasıl bu kadar saçma bir şey yapabiliyor hiçbir fikrim yok, 4070 gibi çöp bir kart çıkardıktan sonra bu durum epey komik oldu yani.
Şimdi biliyorsunuz ki forumun bitki örtüsü uzun süredir 2023 kasa TUF Gaming ve yüksek güç limitinden dolayı öneriyorduk. Onun için de bir açıklama yapmak isterim, TUF'un alternatifi Victus bildiğiniz gibi. Victus işlemci gücü dışında her anlamda zayıf kalan bir cihaz, 100W civarlarında farklar gene açıldığı için TUF daha iyi performans verecektir. Bunun yanında TUF'un MUX, uzun pil ömrü gibi artılarını koyunca Victus işlemci gücü dışında tercih edilmez olarak kalmaya devam ediyor. Çoğu kişi forumdan TUF tercih etti, akıllarında bir soru kalmasın diye de açıklamak istedim.
Şimdi biliyorsunuz ki forumun bitki örtüsü uzun süredir 2023 kasa TUF Gaming ve yüksek güç limitinden dolayı öneriyorduk. Onun için de bir açıklama yapmak isterim, TUF'un alternatifi Victus bildiğiniz gibi. Victus işlemci gücü dışında her anlamda zayıf kalan bir cihaz, 100W civarlarında farklar gene açıldığı için TUF daha iyi performans verecektir. Bunun yanında TUF'un MUX, uzun pil ömrü gibi artılarını koyunca Victus işlemci gücü dışında tercih edilmez olarak kalmaya devam ediyor. Çoğu kişi forumdan TUF tercih etti, akıllarında bir soru kalmasın diye de açıklamak istedim.