RTX 4000 ve RX 7000 Modelleri Listelendi

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036

Hem Radeon RX 7000 serisi hem de GeForce RTX 4000 serisiyle ilgili gündemde olan tüm bilgileri daha önce bir araya getirmiştik. Önümüzdeki aylarda iki şirketin de duyuruları olacak ve yeni nesil kartları görmek için heyecanla bekliyoruz. Çıkış tarihiyle ilgili net bir şey yok, ancak Hong Kong merkezli ekran kartı üreticisi AFOX şimdiden hazır görünüyor. Çok […]

Devamı: RTX 4000 ve RX 7000 Modelleri Listelendi
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

RTX 7000 diye okudum; 4000, 5000 ve 6000 modellerini atladılar herhalde diyecektim. Arkadaş, niye bu kadar benzer ki bunların isimleri?

RTX 4070 ucuz çıksa keşke 3060 satıp ona geçerim.

NVIDIA'nın fiyatlandırmasını göreceğiz lakin bir önceki seride olduğu gibi yine f/p olarak saçmalarlarsa RX 7000 serisi ağır basabilir. RDNA3 kartlara TPU koyacakları söylentisi olduğundan FSR 3.0'ın DLSS ile aynı olması ve Ray Tracing performansında destek alması yaşanabilir.

Potansiyel 7700 XT'nin detaylarına baktığımda 6800 XT ayarında hatta üzerinde bir kart gördüm, 6700 XT ile alakası dahi yok.

@Rustin Cohle Bende aynı düşüncedeyim hazır kart alma gücüm yerine gelince RX 6700XT veya RTX 3060Ti alacaktım bu haberden sonra biraz daha bekleyip yeni seri RX-RTX kartlara bir şans vereyim diye düşünüyorum. Üstüne üstlük o süre zarfında birazcık da para biriktirme şansımda olacak.

@kino açıkçası bilemiyorum hocam sende bu fikre katılır mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…