Laptopum sıvı teması sonrası servise gitti, geldiğinde format attıp driverları ve istasyonları krumama rağmen çalışmadı. Tekrar yolladım sorun yok dendi geri yollandı aynı işlemleri yaptım. Intel ekran kartında sorun yok Outlast falan oynuyorum. Aşağıda Benchmark'a ulaşabilirsiniz. Sorun ne olabilir ekran kartı yeterli watt çekemiyor olabilir mi? Çünkü oyunda ekran kartım %100 kullanılıyor ama 45 derece.
FurMark: https://www.gpumagick.com/scores/817443
Donanımsal bir sorun olduğunu sanmıyorum, öyle olsa kartı çalıştırmayı denediğinizde sistem çöker veya sıkıntı çıkartırdı oyun oynarken. Büyük ihtimal yazılımsal bir sorundur.
Eğer 5090 kullanmıyorsanız bu değerler yanlış. Yazılımsal bir sorun olduğunu düşünüyorum. DDU kullanarak ekran kartı sürücüsünü silin. Sonra en son sürümü tekrardan yükleyin. Olmazsa eğer aynı işlemi yapın ve bu sefer bir-iki önceki sürümü yükleyin.
Eğer 5090 kullanmıyorsanız bu değerler yanlış. Yazılımsal bir sorun olduğunu düşünüyorum. DDU kullanarak ekran kartı sürücüsünü silin. Sonra en son sürümü tekrardan yükleyin. Olmazsa eğer aynı işlemi yapın ve bu sefer bir-iki önceki sürümü yükleyin.
Bundan başka yapacak bir şeyiniz yok. Bilgisayarcı gerekli akım kontrolleri yapıp sorunu söyler. Yazılımsal değilse donanımsal bir sorun mevcut. Garanti varsa FurMark resmiyle tekrar verebilirsiniz.