Hafif ve sessiz çalışan ama performansıda iyi olacak bir laptop bakıyorum MSI Cyborg modeli buldum 1.98 kg ama tek fanlı bir de ekran kartı 4050 45W versiyonu.
Alırsam çok ısınır mı veya sesli çalışır mı tek fanlı olduğu için 45W ekran kartı performans yeterli olur mu?
Hafif ve sessizçalışan ama performansıda iyi olacak bir laptop bakıyorum MSI Cyborg modeli buldum 1.98 kg ama tek fanlı bir de ekran kartı 4050 45W versiyonu.
Alırsam çok ısınır kı veya sesli çalışır mı tek fanlı olduğu için 45W ekran kartı performans yeterli olur mu?
İstedikleriniz baya celisiyor, hem performans hem sessizlik ustune hafiflik. Performanslı olursa muhtemelen sessiz olamaz parcalar fazla guc tuketecegi icin, performanslı olursa asırı hafif olmaz.
İstedikleriniz bayağı celisiyor, hem performans hem sessizlik ustune hafiflik. Performanslı olursa muhtemelen sessiz olamaz parcalar fazla guc tuketecegi icin, performanslı olursa aşırı hafif olmaz.
HP Victus Gaming 15-fa1033nt (7N9V2EA) Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
HP Victus Gaming 15-fa1073nt (B10MZEA) Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
HP Victus Gaming 15-fa1033nt (7N9V2EA) Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
HP Victus Gaming 15-fa1073nt (B10MZEA) Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.