RTX 4050 alınır mı?

698354

Picopat
Ekran kartı kas gücünü önemsemiyorum, sadece özellikleri için 4050 almayı düşünüyorum. Sizce özellikleri için 4000 serisi ekran kartı alınır mı?

4000 serisi ekran kartların özellikleri:
3000 serisi ekran kartların özellikleri:

Eksik belirtmişim 4050 model laptop alacağım.

Son düzenleme:
Ekran kartı kas gücünü önemsemiyorum, sadece özellikleri için 4050 almayı düşünüyorum. Sizce özellikleri için 4000 serisi ekran kartı alınır mı?

4000 serisi ekran kartlarının özellikleri:
Yeni nesil bir kart. Tabiki fiyat performans kısmı tartışılır o fiyata daha sağlam ekran kartları var fakat yeni nesil olması güzel avantaj.

4050 çıkmadı daha

Şuna ifade atanların 4050'nin bu senenin son çeyreğinde çıkacağından haberi yok büyük ihtimalle, bu foruma girmek için yaş sınırlaması falan lazım. 4050 için sadece Mobile sürümü var.

Bu laptopta var?

Laptop için olan modelleri var sadece fiziki kart henüz çıkmadı.

Son düzenleme:
Henüz piyasaya çıkmadı masaüstü için. Çıktığında fiyat durumu nasıl olur bilemiyoruz.

3060 12 GB, RX 6600 XT ayarında bir kart olacak, performans bakımından.

VRAM olarak 6 GB verilmiş. DLSS 3.0 tarzı teknolojiler, optimizasyon vs. ile 1080P için uygun bir kart olacak gibi.

Kısaca düşük bütçesi olup güncellik isteyenlere. Tabii şu an bunları biliyoruz, bambaşka bir kart bile gelebilir.

Şuna ifade atanların 4050nin bu senenin son çeyreğinde çıkacağından haberi yok büyük ihtimalle foruma girmek için yaş sınırlaması falan lazım 4050 için sadece mobile sürümü var

Laptop için olan modelleri var sadece fiziki kart henüz çıkmadı
Eksik belirtmişim kusura bakmayın. 4050 model laptop alacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı