RTX 4050 bilgisayar Valorant'ta düşük FPS veriyor

Afterburnerdan oyun anındaki kullanım yüzdelerine ve sıcaklıklara bakabilir misin anormallik var mı diye.
koydugum fotografta var kral ortalama bu sekılde

V-Sync açıksa kapat, FPS kısıtlamasını kapat ve bilgisayar mutlaka şarjda olsun
zaten hepsi o şekilde

nasıl yapacağımı anlatırsanız deneyebilirim

Sıcaklık ve kullanım gibi değerlerde anormallik yok diyorum. Aldığı fps normal değil tabi ki. Tek amacınız beni yalanlamakmış gibi davranmayı bırakıp arkadaşa çözüm bulmayı mı deneseniz bu kadar bilgiliyseniz?

Son düzenleme:
İlk resimdeki gibi ilk önce sol tarafta Victus laptop altından Graphics switcher menüsüne girip sağ taraftaki discrete seçeneği seçerseniz laptop sadece NVIDIA GPU'yu kullanıcaktır ama bu işlem sonrasında ekranda 2 görseldeki uyarı gelebilir restart now diyerek bilgisayarınızı yeniden başlatmanız gerekiyor.

Eğer gene işe yaramazsa MUX switchi devre dısı bıraktıktan sonra (hybrit seçeneğini seçip yeniden başlatınca) aşağıdaki linkini bıraktığım makale veya videodan ddu ile nasıl sürücü kaldırılıcağını öğrenebilirsiniz.Yeni sürücüyü de ekliyorum linkten indirebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dosya Ekleri

• 07.png
    190,2 KB · Görüntüleme: 34
  • Screenshot_1.png
    145,2 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleme:
kral bende sadece bu 3ü gözüküyor

Dosya Ekleri

• resim_2024-06-03_201306693.png
    12,6 KB · Görüntüleme: 25
MUX switch özelliği gözükmüyorsa laptop da bu özellik yok demektir o zaman DDU ile sürücüyü silip geri yüklemeniz gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…