RTX 4050 bilgisayara 2K ekran bağlanır mı?

Bütçe
9000

mortalweapon

Centipat
Daha fazla  
Sistem
Intel i5 12450H işlemci.
Ekran kartı 4050 laptop 6 GB.
32 GB RAM.
Monster Abra A5 v20.4

Merhaba arkadaşlar. Monitör almayı düşünüyorum monitör olarak Samsung Odyssey G65B almayı düşünüyorum ama bu sisteme 2K çözünürlük sıkıntı yaratır mı bilemedim fikirlerinizi merak ediyorum. Cevaplarsanız sevinirim.

VRAM açısından sıkıntı yaşayacağınızı düşünmekteyim.

6GB VRAM 2K icin fazlasiyla yetersiz gelecektir.

6 GB VRAM var 2K için çok az, low ayarlarda oynatabilir belki.

AAA oyunlar icin en az 12 GB VRAM gerekiyor diyebilirim. Rekabetci oyunlar icin yetecektir.

Çok teşekkürler yardımın için.

Merhaba birkaç gündür araştırıyorum Samsung'un öğrenci indirimleri varmış bana göre Samsung Odyssey G4 240 Hz Full HD 27" modelini uygun gördüm, bu fiyata (6.600 TL) başka mantıklı monitör var mıdır genellikle FPS oyunları oynuyorum.
@kxy
@bluerr

Son düzenleme:
İfadeler: kxy

27 inc 1080P almayin mumkunse. PPI orani dusuk kalacagi icin pixelleri sayarsiniz. 24 inc versiyonunu alabilirsiniz.

27 inc 1080p almayin mumkunse. PPI orani dusuk kalacagi icin pixelleri sayarsiniz. 24 inc versiyonunu alabilirsiniz.

Benim açımdan sıkıntı yok tanıdığım biri kullanıyor ve deneyimledim model olarak merak etmiştim aslında bilgin varsa cevaplarsan sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…