yssfaslan Hectopat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 11 13 Ağustos 2023 #1 Arkadaşlar, internetten bakıp bazı ayarlar yaptım yine bir şey değişmedi. CS'de 60 FPS alıyor o da çok oynuyor. İşletim sistemi Windows 11 RAM 8 GB İşlemci i5 12. nesil Ekran kartı RTX 4050 Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ağustos 2023
Arkadaşlar, internetten bakıp bazı ayarlar yaptım yine bir şey değişmedi. CS'de 60 FPS alıyor o da çok oynuyor. İşletim sistemi Windows 11 RAM 8 GB İşlemci i5 12. nesil Ekran kartı RTX 4050
S sorunlar yorarlar Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 715 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #2 v-sync açık mı?
Laces Hectopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 495 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #3 yssfaslan dedi: Arkadaşlar, internetten bakıp bazı ayarlar yaptım yine bir şey değişmedi. CS'de 60 FPS alıyor o da çok oynuyor. İşletim sistemi Windows 11. RAM 8 GB. İşlemci i5 12. nesil. Ekran kartı RTX 4050. Genişletmek için tıkla... Fps_max 1000 örnek değeri degişterebilirsin.
yssfaslan dedi: Arkadaşlar, internetten bakıp bazı ayarlar yaptım yine bir şey değişmedi. CS'de 60 FPS alıyor o da çok oynuyor. İşletim sistemi Windows 11. RAM 8 GB. İşlemci i5 12. nesil. Ekran kartı RTX 4050. Genişletmek için tıkla... Fps_max 1000 örnek değeri degişterebilirsin.
H HortumIsComing Decapat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 163 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #4 Cs de var mı bilmiyorum ama ayarlarda 'dikey senkronizasyon' seçeneği seçiliyse onu kapat
yssfaslan Hectopat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 11 13 Ağustos 2023 #5 fps maxı 0 yaptım o haldeyken 80 alıyor zar zor Laces dedi: Fps_max 1000 örnek değeri degişterebilirsin. Genişletmek için tıkla... fps max 0 dayken öyle oluyor HortumIsComing dedi: Cs de var mı bilmiyorum ama ayarlarda 'dikey senkronizasyon' seçeneği seçiliyse onu kapat Genişletmek için tıkla... kapalı zaten sorunlar yorarlar dedi: v-sync açık mı? Genişletmek için tıkla... bu ayarı nerden bulucam
fps maxı 0 yaptım o haldeyken 80 alıyor zar zor Laces dedi: Fps_max 1000 örnek değeri degişterebilirsin. Genişletmek için tıkla... fps max 0 dayken öyle oluyor HortumIsComing dedi: Cs de var mı bilmiyorum ama ayarlarda 'dikey senkronizasyon' seçeneği seçiliyse onu kapat Genişletmek için tıkla... kapalı zaten sorunlar yorarlar dedi: v-sync açık mı? Genişletmek için tıkla... bu ayarı nerden bulucam
Laces Hectopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 495 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #6 yssfaslan dedi: FPS Max'ı 0 yaptım o haldeyken 80 alıyor zar zor. FPS Max 0'dayken öyle oluyor. Kapalı zaten. Bu ayarı nereden bulacağım. Genişletmek için tıkla... 0 yapma 1 yap. yssfaslan dedi: FPS Max'ı 0 yaptım o haldeyken 80 alıyor zar zor. FPS Max 0'dayken öyle oluyor. Kapalı zaten. Bu ayarı nereden bulacağım. Genişletmek için tıkla... NVIDIA Denetim Masası'ndan düşey ya da dikey senkronizasyon olması lazım CS:GO'yu seç onları kapat.
yssfaslan dedi: FPS Max'ı 0 yaptım o haldeyken 80 alıyor zar zor. FPS Max 0'dayken öyle oluyor. Kapalı zaten. Bu ayarı nereden bulacağım. Genişletmek için tıkla... 0 yapma 1 yap. yssfaslan dedi: FPS Max'ı 0 yaptım o haldeyken 80 alıyor zar zor. FPS Max 0'dayken öyle oluyor. Kapalı zaten. Bu ayarı nereden bulacağım. Genişletmek için tıkla... NVIDIA Denetim Masası'ndan düşey ya da dikey senkronizasyon olması lazım CS:GO'yu seç onları kapat.