Ertoneskin Picopat Katılım 29 Ekim 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2024 #1 RAM 16 Ekran kartı nvidia RTX4050 İşlemci i5 core Merhaba arkadaşlar, Dying Light oyununda grafikleri düşüğe çekmeme rağmen oldukça düşük FPS alıyorum. Bilgisayarımın bu oyunu kaldırması gerekiyor. Bilgisayar özelliklerim: i5 Intel Core. RTX 4050 (8 GB) 16 GB RAM. Oyun SSD'ye kurulu ve aynı bu özelliklere sahip arkadaşımda oyun güzel çalışıyor.
Merhaba arkadaşlar, Dying Light oyununda grafikleri düşüğe çekmeme rağmen oldukça düşük FPS alıyorum. Bilgisayarımın bu oyunu kaldırması gerekiyor. Bilgisayar özelliklerim: i5 Intel Core. RTX 4050 (8 GB) 16 GB RAM. Oyun SSD'ye kurulu ve aynı bu özelliklere sahip arkadaşımda oyun güzel çalışıyor.
pidee Kilopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 3.609 Makaleler 2 Çözümler 34 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 - RTX 4050 Laptop GPU - Ryzen 7 7840HS - 16GB RAM - 500GB SSD Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2024 #2 Ertoneskin dedi: Merhaba arkadaşlar, Dying Light oyununda grafikleri düşüğe çekmeme rağmen oldukça düşük FPS alıyorum. Bilgisayarımın bu oyunu kaldırması gerekiyor. Bilgisayar özelliklerim: i5 Intel Core. RTX 4050 (8 GB) 16 GB RAM. Oyun SSD'ye kurulu ve aynı bu özelliklere sahip arkadaşımda oyun güzel çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Düşük FPS kaç?
Ertoneskin dedi: Merhaba arkadaşlar, Dying Light oyununda grafikleri düşüğe çekmeme rağmen oldukça düşük FPS alıyorum. Bilgisayarımın bu oyunu kaldırması gerekiyor. Bilgisayar özelliklerim: i5 Intel Core. RTX 4050 (8 GB) 16 GB RAM. Oyun SSD'ye kurulu ve aynı bu özelliklere sahip arkadaşımda oyun güzel çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Düşük FPS kaç?
Ertoneskin Picopat Katılım 29 Ekim 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2024 #3 pidee dedi: Düşük FPS kaç? Genişletmek için tıkla... Tam olarak bilemiyorum ama ekrana bakınca oyunu kapatasım geliyor. 30'dan düşük diyebilirim 15-20 arası. Oynatmıyor yani
pidee dedi: Düşük FPS kaç? Genişletmek için tıkla... Tam olarak bilemiyorum ama ekrana bakınca oyunu kapatasım geliyor. 30'dan düşük diyebilirim 15-20 arası. Oynatmıyor yani