RTX 4050 ekran kartı kullanımı düşük kalıyor

YusephCN

Femtopat
Daha fazla  
RTX4050, Intel i5'li 32 GB RAM'lı Lenovo marka bir laptop aldım. Benchmark testinde ekran kartım çok kötü %8 gösteriyordu inanmadım GTA 5 yükleyip onun kendi testine soktum bilgisayarı ama şunu gördüm oyun CPU'nun neredeyse %100 GPU'nun da %10'unu kullanıyor ( bütün grafikler en yüksek seviyede ) bu normal mi ya da ben bu ekran kartını güncelleştirmem aktifleştirmem veya başka bir şey mi yapmam gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benchmarka RTX 4050 yerine dahili GPU'yu sokmuş olmayasınız farkında olmadan?
Bir tane GPU 0 bir tanade GPU 1 gösteriyor ( 1 olan RTX4050 bir şeyler yazıyor yanında ) GPU 0'ı devre dışı bırakıp sadece GPU 1'i kullansam olur mu oluyorsa nasıl yapıcam ve mantıklımı bu yaptığım :)

Bir tane GPU 0 bir tanade GPU 1 gösteriyor ( 1 olan RTX4050 bir şeyler yazıyor yanında ) GPU 0'ı devre dışı bırakıp sadece GPU 1'i kullansam olur mu oluyorsa nasıl yapıcam ve mantıklımı bu yaptığım :)

Oyun performansı için mantıklı. Pil ömrü için değil. GPU 0 GPU 1'den daha uzun pil süresi verir. Bilgisayarınızı bir araştırın internetten MUX Switch varsa devre dışı bırakabilirsiniz GPU 0'ı.

Oyun performansı için mantıklı. Pil ömrü için değil. GPU 0 GPU 1'den daha uzun pil süresi verir. Bilgisayarınızı bir araştırın internetten MUX Switch varsa devre dışı bırakabilirsiniz GPU 0'ı.
Peki oyunda ekran kartının kullanılmaması normal mi işlemciye çok yük biniyor gösteriyor bir oyuna girdiğimde 4050 olan ekran kartı otamatik devreye girip bu yükü azaltması gerekmiyor mu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı