misir Centipat Katılım 2 Ocak 2022 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Kadın 24 Eylül 2023 #1 Arkadaşlar, RTX 4050 ekran kartım var i5 13. nesil işlemcim ve 16 GB RAM var ama FIFA 23 10 FPS'de açılıyor RDR2'de bile 144 FPS sabit alırken FIFA 23 çok kasıyor neden böyle yardım eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Eylül 2023
Arkadaşlar, RTX 4050 ekran kartım var i5 13. nesil işlemcim ve 16 GB RAM var ama FIFA 23 10 FPS'de açılıyor RDR2'de bile 144 FPS sabit alırken FIFA 23 çok kasıyor neden böyle yardım eder misiniz?
KS KS misir Centipat Katılım 2 Ocak 2022 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Kadın 24 Eylül 2023 #21 ekran kaydı aldım ama buradan video atılmıyormuş Artı 0 Eksi
atakanatlgn Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 1.188 Çözümler 10 24 Eylül 2023 #22 misir dedi: Ekran kaydı aldım ama buradan video atılmıyormuş. Genişletmek için tıkla... YouTube'a yükleyip linkini at. Artı 0 Eksi
misir dedi: Ekran kaydı aldım ama buradan video atılmıyormuş. Genişletmek için tıkla... YouTube'a yükleyip linkini at.
bilmemem Hectopat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 5.631 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2023 #23 atakanatlgn dedi: Alt+Z yapıp performanstan GPU kullanımına bakar mısın oyun içinden. Genişletmek için tıkla... Başka bir şey yok gibi zaten ya yüksek derecelerde dolayı performans kaybı yaşıyor konu sahibi. Ya da GPU kullanımında bir sorun var dediğiniz gibi. Artı 0 Eksi
atakanatlgn dedi: Alt+Z yapıp performanstan GPU kullanımına bakar mısın oyun içinden. Genişletmek için tıkla... Başka bir şey yok gibi zaten ya yüksek derecelerde dolayı performans kaybı yaşıyor konu sahibi. Ya da GPU kullanımında bir sorun var dediğiniz gibi.
KS KS misir Centipat Katılım 2 Ocak 2022 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Kadın 24 Eylül 2023 #24 atakanatlgn dedi: YouTube'a yükleyip linkini at. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et misir dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... sorun fpsden çok takılma farkettiyseniz Artı 0 Eksi
atakanatlgn dedi: YouTube'a yükleyip linkini at. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et misir dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... sorun fpsden çok takılma farkettiyseniz
atakanatlgn Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 1.188 Çözümler 10 24 Eylül 2023 #25 misir dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sorun FPS'den çok takılma fark ettiyseniz. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal yüksek derecelerden dolayı arkadaşın dediği gibi. Ama siz yine de atın bir alt Zden GPU kullanımını. Artı 0 Eksi
misir dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sorun FPS'den çok takılma fark ettiyseniz. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal yüksek derecelerden dolayı arkadaşın dediği gibi. Ama siz yine de atın bir alt Zden GPU kullanımını.
KS KS misir Centipat Katılım 2 Ocak 2022 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Kadın 24 Eylül 2023 #26 atakanatlgn dedi: Büyük ihtimal yüksek derecelerden dolayı arkadaşın dediği gibi. Ama siz yine de atın bir alt Zden GPU kullanımını. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
atakanatlgn dedi: Büyük ihtimal yüksek derecelerden dolayı arkadaşın dediği gibi. Ama siz yine de atın bir alt Zden GPU kullanımını. Genişletmek için tıkla...
atakanatlgn Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 1.188 Çözümler 10 24 Eylül 2023 #27 Kullanımlarda normal gibi. misir dedi: Eki Görüntüle 1955082 Eki Görüntüle 1955085 Genişletmek için tıkla... Game pass den mi oynuyorsunuz? Artı 0 Eksi
Kullanımlarda normal gibi. misir dedi: Eki Görüntüle 1955082 Eki Görüntüle 1955085 Genişletmek için tıkla... Game pass den mi oynuyorsunuz?
KS KS misir Centipat Katılım 2 Ocak 2022 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Kadın 24 Eylül 2023 #28 atakanatlgn dedi: Kullanımlarda normal gibi. Game pass den mi oynuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... hayır steam üzerinden satın almıştım Artı 0 Eksi
atakanatlgn dedi: Kullanımlarda normal gibi. Game pass den mi oynuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... hayır steam üzerinden satın almıştım
atakanatlgn Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 1.188 Çözümler 10 24 Eylül 2023 #29 misir dedi: hayır steam üzerinden satın almıştım Eki Görüntüle 1955086 Genişletmek için tıkla... Oyun dosyalarını doğrula. Artı 0 Eksi
misir dedi: hayır steam üzerinden satın almıştım Eki Görüntüle 1955086 Genişletmek için tıkla... Oyun dosyalarını doğrula.
KS KS misir Centipat Katılım 2 Ocak 2022 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Kadın 24 Eylül 2023 #30 atakanatlgn dedi: Oyun dosyalarını doğrula. Genişletmek için tıkla... misir dedi: Genişletmek için tıkla... bir daha deniyorum Artı 0 Eksi
atakanatlgn dedi: Oyun dosyalarını doğrula. Genişletmek için tıkla... misir dedi: Genişletmek için tıkla... bir daha deniyorum