RTX 4050 İ5 13420H sistemde FC 25 kasıyor

İşletim sistemi
Windows 11

Lian_992

Centipat
Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
Yazılımcı
RAM
24
Ekran kartı
RTX 4050
Anakart
HP Omen 16
İşlemci
İ5 13420H
Arkadaşlar oyunumda Ultimate Team'de gerek tek kişilik modda gerek çok oyunculu modda her şekilde oyunumda sürekli bitmek bilmeyen ani takılmalar oluyor. Sistemimde hiçbir darboğaz yok, tüm sürücülerin güncel. İşletim sisteminde hiçbir sorun yok, herhangi bir virüs yok.

Bilgisayarımın özellikleri gayet güzel ve yeterli. 4K çözünürlükte oynuyorum oyunu fakat 2K çözünürlüğe alsam bile bu sorun çözülmüyor. Hatta ve hatta 1080P'ye bile alsam gene bu sorun çözülmüyor, bir sürü ayar yaptım bir sürü ayar değiştirdim düşüğe de alsam yükseğe de alsam hiçbir şey değişmiyor. Yani NVIDIA Denetim Masası'ndan birçok ayarda yapsam hiçbir şey hiçbir şekilde işe yaramıyor.
EA App üzerinden oynuyorum oyunu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam FPS düşüşü mü yaşıyorsun yoksa oyunda sanki yırtılma var gibi mi hissettiriyor? 2.si ise PC'de genel bir problem 1.si ise FPS'i sabitlemeyi deneyebilirsin FC 25 gibi bir oyunda 60FPS'ten fazlasına ihtiyacın yok.

Hocam FPS düşüşü mü yaşıyorsun yoksa oyunda sanki yırtılma var gibi mi hissettiriyor? 2.si ise PC'de genel bir problem 1.si ise FPS'i sabitlemeyi deneyebilirsin FC 25 gibi bir oyunda 60FPS'ten fazlasına ihtiyacın yok.

Tüm ayarları denediğimi zaten söyledim :D ikincisi yırtılma tam olarak ne oluyor bilmiyorum ama anlık bir drop gibi oluyor yani görüntü tamamen durmuyor ama yırtılma diyebiliriz evet. PC de bir problem yok bunu da belirttim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı