Lian_992
Centipat
- Makaleler
- 2
Daha fazla
- Meslek
- Yazılımcı
- RAM
- 24
- Ekran kartı
- RTX 4050
- Anakart
- HP Omen 16
- İşlemci
- İ5 13420H
Arkadaşlar oyunumda Ultimate Team'de gerek tek kişilik modda gerek çok oyunculu modda her şekilde oyunumda sürekli bitmek bilmeyen ani takılmalar oluyor. Sistemimde hiçbir darboğaz yok, tüm sürücülerin güncel. İşletim sisteminde hiçbir sorun yok, herhangi bir virüs yok.
Bilgisayarımın özellikleri gayet güzel ve yeterli. 4K çözünürlükte oynuyorum oyunu fakat 2K çözünürlüğe alsam bile bu sorun çözülmüyor. Hatta ve hatta 1080P'ye bile alsam gene bu sorun çözülmüyor, bir sürü ayar yaptım bir sürü ayar değiştirdim düşüğe de alsam yükseğe de alsam hiçbir şey değişmiyor. Yani NVIDIA Denetim Masası'ndan birçok ayarda yapsam hiçbir şey hiçbir şekilde işe yaramıyor.
EA App üzerinden oynuyorum oyunu.
Bilgisayarımın özellikleri gayet güzel ve yeterli. 4K çözünürlükte oynuyorum oyunu fakat 2K çözünürlüğe alsam bile bu sorun çözülmüyor. Hatta ve hatta 1080P'ye bile alsam gene bu sorun çözülmüyor, bir sürü ayar yaptım bir sürü ayar değiştirdim düşüğe de alsam yükseğe de alsam hiçbir şey değişmiyor. Yani NVIDIA Denetim Masası'ndan birçok ayarda yapsam hiçbir şey hiçbir şekilde işe yaramıyor.
EA App üzerinden oynuyorum oyunu.
Son düzenleyen: Moderatör: