Aztrocat Decapat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 92 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri GTX 4050 16 GB RAM I5 13TH Cinsiyet Erkek Dün 19:02 #1 Arkadaşlar merhaba. HP Victus dizüstü bilgisayarım var: 16 GB RAM, i5 13. nesil, 4050. Ama Rust'ta 40 FPS civarlarında alıyorum. Birçok ayar videosu vesaire izledim ama nafile. Bu kadar düşük FPS almam normal mi? Yardım eder misiniz?
Arkadaşlar merhaba. HP Victus dizüstü bilgisayarım var: 16 GB RAM, i5 13. nesil, 4050. Ama Rust'ta 40 FPS civarlarında alıyorum. Birçok ayar videosu vesaire izledim ama nafile. Bu kadar düşük FPS almam normal mi? Yardım eder misiniz?
Barong Megapat Katılım 22 Nisan 2016 Mesajlar 940 Çözümler 3 Yer Çukurova, Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:07 #2 Oyun içinde grafik kartı kullanımı ne kadar?
Aztrocat Decapat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 92 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri GTX 4050 16 GB RAM I5 13TH Cinsiyet Erkek Dün 19:15 #3 Barong dedi: Oyun içinde grafik kartı kullanımı ne kadar? Genişletmek için tıkla... Şu an bu şekilde.
Barong dedi: Oyun içinde grafik kartı kullanımı ne kadar? Genişletmek için tıkla... Şu an bu şekilde.
Hxrea Centipat Katılım 13 Ocak 2025 Mesajlar 2.698 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:16 #4 MUX açabilirsin veya alternatif olarak grafik ayarlarından oyunu yüksek performansa alabilirsin.
Aztrocat Decapat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 92 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri GTX 4050 16 GB RAM I5 13TH Cinsiyet Erkek Dün 19:17 #5 Hxrea dedi: MUX açabilirsin veya alternatif olarak grafik ayarlarından oyunu yüksek performansa alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Grafiklerin hepsi düşükte hocam. MUX dediğiniz nedir?
Hxrea dedi: MUX açabilirsin veya alternatif olarak grafik ayarlarından oyunu yüksek performansa alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Grafiklerin hepsi düşükte hocam. MUX dediğiniz nedir?
Efe X YT Hectopat Katılım 11 Ağustos 2021 Mesajlar 142 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:18 #6 Aztrocat dedi: Eki Görüntüle 2591010 Şu an bu şekilde. Genişletmek için tıkla... Grafikler ne seviyelerde peki?
Aztrocat dedi: Eki Görüntüle 2591010 Şu an bu şekilde. Genişletmek için tıkla... Grafikler ne seviyelerde peki?
Aztrocat Decapat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 92 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri GTX 4050 16 GB RAM I5 13TH Cinsiyet Erkek Dün 19:19 #7 Efe X YT dedi: Grafikler ne seviyelerde peki? Genişletmek için tıkla... Ön ayar düşükte. Diğer ayarları da hep düşüğe çektim.
Efe X YT dedi: Grafikler ne seviyelerde peki? Genişletmek için tıkla... Ön ayar düşükte. Diğer ayarları da hep düşüğe çektim.
Efe X YT Hectopat Katılım 11 Ağustos 2021 Mesajlar 142 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:21 #8 Aztrocat dedi: Ön ayar düşükte. Diğer ayarları da hep düşüğe çektim. Genişletmek için tıkla... Çözünürlüğü falan yükseklere çıkar belki darboğaz oluyordur bu yüzden GPU tam kullanılamıyordur.
Aztrocat dedi: Ön ayar düşükte. Diğer ayarları da hep düşüğe çektim. Genişletmek için tıkla... Çözünürlüğü falan yükseklere çıkar belki darboğaz oluyordur bu yüzden GPU tam kullanılamıyordur.
Hxrea Centipat Katılım 13 Ocak 2025 Mesajlar 2.698 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 19:22 #9 @Aztrocat Harici ekran kartını devreye sokan bir teknoloji. Ara kısmına grafik ayarları yaz, oynadığın oyunları yüksek performansa al.
@Aztrocat Harici ekran kartını devreye sokan bir teknoloji. Ara kısmına grafik ayarları yaz, oynadığın oyunları yüksek performansa al.
Aztrocat Decapat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 92 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri GTX 4050 16 GB RAM I5 13TH Cinsiyet Erkek Dün 19:23 #10 Hxrea dedi: @Aztrocat harici ekran kartını devreye sokan bir teknoloji. Ara kısmına grafik ayarları yaz, oynadığın oyunları yüksek performansa al. Genişletmek için tıkla... Bu söylediğinizi yapmıştım. MUX olayına bakacağım. Efe X YT dedi: Çözünürlüğü falan yükseklere çıkar belki darboğaz oluyordur bu yüzden GPU tam kullanılamıyordur. Genişletmek için tıkla... Çözünürlük 1920 1080. işlemci macunu 6 ay kadar değişmedim onunla alakalı olma ihtimali olabilir mi?
Hxrea dedi: @Aztrocat harici ekran kartını devreye sokan bir teknoloji. Ara kısmına grafik ayarları yaz, oynadığın oyunları yüksek performansa al. Genişletmek için tıkla... Bu söylediğinizi yapmıştım. MUX olayına bakacağım. Efe X YT dedi: Çözünürlüğü falan yükseklere çıkar belki darboğaz oluyordur bu yüzden GPU tam kullanılamıyordur. Genişletmek için tıkla... Çözünürlük 1920 1080. işlemci macunu 6 ay kadar değişmedim onunla alakalı olma ihtimali olabilir mi?