W WIN_Alpha Decapat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2025 #11 onur157 dedi: Hiçbir oyunda bir oyuncu laptopu performansını alamıyorum FIFA'da Max 100 FPS It Takes Two da Max 90 FPS falan alıyorum eğer sorunu biraz daha çözemezsem dediğin gibi format atmayı deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Bence format at ve sürücüleri yeniden kur. Sorun düzelmezse yetkili servisle iletişime geç ve kontrol etmelerini iste.
onur157 dedi: Hiçbir oyunda bir oyuncu laptopu performansını alamıyorum FIFA'da Max 100 FPS It Takes Two da Max 90 FPS falan alıyorum eğer sorunu biraz daha çözemezsem dediğin gibi format atmayı deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Bence format at ve sürücüleri yeniden kur. Sorun düzelmezse yetkili servisle iletişime geç ve kontrol etmelerini iste.
onur157 Centipat Katılım 30 Ağustos 2024 Mesajlar 17 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2025 #12 WIN_Alpha dedi: Bence format at ve sürücüleri yeniden kur. Sorun düzelmezse yetkili servisle iletişime geç ve kontrol etmelerini iste. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim. İnşallah format atınca düzelir.
WIN_Alpha dedi: Bence format at ve sürücüleri yeniden kur. Sorun düzelmezse yetkili servisle iletişime geç ve kontrol etmelerini iste. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim. İnşallah format atınca düzelir.