RTX 4050 laptop için ekran kartı sürücü güncellenmeli mi?

barisakarsu

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS TUF A15 Laptop
GPU: RTX 4050
CPU: Ryzen 7 7435HS
RAM: 16 GB
SDD: 1 TB + 512 GB
RAM
16
Ekran kartı
RTX 4050 laptop
İşlemci
Ryzen 7 7435HS

Böyle bir güncelleme geldi. Ekran kartım RTX 4050. güncellemeli miyim sizce?

Ekran kartı sürücülerini güncellemelisin ki daha iyi performans alabilesin, güncellemeni tavsiye ederim.

Güncelle ama mükünse DDU kullanıp yap.

Neden DDU ile yapayım? Daha mı sorunsuz güncelleniyor?

Neden DDU ile yapayım? Daha mı sorunsuz güncelleniyor?
Eski sürücüyü tamamen temizliyor. Bu yüzden daha sorunsuz olur evet. Kalıntıları kalmaz. Bu rehberi de kullanabilirsiniz. Daha detaylı bir rehberdir.

Ekran kartı sürücüsünü NVIDIA'nın resmi sitesinden manuel arayarak güncellemenizi tavsiye ederim bu arada.

Ekran kartı sürücüsünü NVIDIA'nın resmi sitesinden manuel arayarak güncellemenizi tavsiye ederim bu arada.
Bu neden peki? Ben hep DDU ile kaldırmadan, fotoğrafını attığım yerden güncelliyordum. DDU ile güncellemek zorunda mıyım?

Bu neden peki? Ben hep DDU ile kaldırmadan, fotoğrafını attığım yerden güncelliyordum. DDU ile güncellemek zorunda mıyım?
Değilsiniz tabii. Ama önce DDU ile kaldırmanız performans ve stabilite açısından her türlü daha iyi olur. Dediğim manuel sürücü kurma da aynı şekil. Bu iki işlemle güncelleme işleminin yapılmasını tavsiye ederim her zaman. Size kalmış nasıl yapacağınız.

Anladım hocam teşekkür ederim.

Peki hocam sürücüyü kaldırırsak ekran kartı devre dışı kalmaz mı? Benim kullandığım laptopta işlemcide dahili ekran kartı da yok. Nasıl işliyor durumlar pek bilmiyorum bu konuda.

Birkaç saniye ekran gider genelde. Ben DDU'suz yapıyorum. O sürücüyü indirdim (RTX5060 Dizüstü bilgisayarlar için) memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…