Yef Centipat Katılım 16 Ağustos 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #1 RTX 4050 laptop alınır mı? Alınırsa MSFS, FH5 gibi oyunlarda Ultra ayarlarda kaç FPS verir? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Eylül 2023
code 202 Kilopat Katılım 3 Ağustos 2016 Mesajlar 210 Çözümler 1 3 Eylül 2023 #2 Kanka ben aldım çok araştırıp parasına göre çok iyi bir laptop al derim FPS testlerini internetten işlemciyide yazarak görebilirsin.
Kanka ben aldım çok araştırıp parasına göre çok iyi bir laptop al derim FPS testlerini internetten işlemciyide yazarak görebilirsin.
LegendaryDevilHunter Kilopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 6.354 Makaleler 7 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Eylül 2023 #3 Çok bir şey beklemeyin ama yine de iyidir. MSFS ne bilmiyorum ama FH5 oyununda Extreme ayarlarda 60 FPS alırsınız.
Çok bir şey beklemeyin ama yine de iyidir. MSFS ne bilmiyorum ama FH5 oyununda Extreme ayarlarda 60 FPS alırsınız.
M Marshal12 Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 1.183 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #4 LegendaryDevilHunter dedi: MSFS ne bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... MSFS Microsoft Flight Simulator olması lazım onun için çok güçlü PC lazım. Yef dedi: RTX 4050 laptop alınır mı? Alınırsa MSFS, FH5 gibi oyunlarda Ultra ayarlarda kaç FPS verir? Genişletmek için tıkla... Gene oynayabilirsiniz MSFS'yi New York gibi şehirlde 30 FPS verir. Son düzenleme: 3 Eylül 2023
LegendaryDevilHunter dedi: MSFS ne bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... MSFS Microsoft Flight Simulator olması lazım onun için çok güçlü PC lazım. Yef dedi: RTX 4050 laptop alınır mı? Alınırsa MSFS, FH5 gibi oyunlarda Ultra ayarlarda kaç FPS verir? Genişletmek için tıkla... Gene oynayabilirsiniz MSFS'yi New York gibi şehirlde 30 FPS verir.
Yef Centipat Katılım 16 Ağustos 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #5 LegendaryDevilHunter dedi: Çok bir şey beklemeyin ama yine de iyidir. MSFS ne bilmiyorum ama FH5 oyununda Extreme ayarlarda 60 FPS alırsınız Genişletmek için tıkla... Marshal12 dedi: MSFS Microsoft Flight Simulator olması lazım onun için çok güçlü PC lazım. Gene oynayabilirsiniz MSFS'yi New York gibi şehirlde 30 FPS verir. Genişletmek için tıkla... teşekkürler Yef dedi: teşekkürler Genişletmek için tıkla... Marshal12 dedi: MSFS Microsoft Flight Simulator olması lazım onun için çok güçlü PC lazım. Gene oynayabilirsiniz MSFS'yi New York gibi şehirlde 30 FPS verir. Genişletmek için tıkla... kaç yıl gider peki
LegendaryDevilHunter dedi: Çok bir şey beklemeyin ama yine de iyidir. MSFS ne bilmiyorum ama FH5 oyununda Extreme ayarlarda 60 FPS alırsınız Genişletmek için tıkla... Marshal12 dedi: MSFS Microsoft Flight Simulator olması lazım onun için çok güçlü PC lazım. Gene oynayabilirsiniz MSFS'yi New York gibi şehirlde 30 FPS verir. Genişletmek için tıkla... teşekkürler Yef dedi: teşekkürler Genişletmek için tıkla... Marshal12 dedi: MSFS Microsoft Flight Simulator olması lazım onun için çok güçlü PC lazım. Gene oynayabilirsiniz MSFS'yi New York gibi şehirlde 30 FPS verir. Genişletmek için tıkla... kaç yıl gider peki
M Marshal12 Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 1.183 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2023 #6 Yef dedi: Teşekkürler. Kaç yıl gider peki. Genişletmek için tıkla... 3-4 yıl gider gibi şimdi bir şey söylemek zor durmadan yeni kartlar çıkıyor.
Yef dedi: Teşekkürler. Kaç yıl gider peki. Genişletmek için tıkla... 3-4 yıl gider gibi şimdi bir şey söylemek zor durmadan yeni kartlar çıkıyor.
blockdz Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 1.136 Çözümler 4 3 Eylül 2023 #7 Yef dedi: RTX 4050 laptop alınır mı? Alınırsa MSFS, FH5 gibi oyunlarda Ultra ayarlarda kaç FPS verir? Genişletmek için tıkla... Bütçe söylesen daha mantıklı olur aslında.
Yef dedi: RTX 4050 laptop alınır mı? Alınırsa MSFS, FH5 gibi oyunlarda Ultra ayarlarda kaç FPS verir? Genişletmek için tıkla... Bütçe söylesen daha mantıklı olur aslında.