RTX 4050 laptop bilgisayar dahili ekran kartını kullanıyor

burak5566

Decapat
Daha fazla  
RTX 4050 75 watt.
Intel i5 13500H.
8+8 RAM.
512 GB SSD.
HP Victus laptop.
Valorant'ta veya diğer bazı oyunlarda laptop otomatik dahili ekran kartını kullanıyor. Ve bayağı düşük FPS'ler alıyorum bunu nasıl düzeltebilirim?
Fotoğrafta ki gibi RTX 4050 GPU kullanım 0 olarak kalıyor.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-07-29 042951.png
    2 MB · Görüntüleme: 100
Grafik ayarlarına girin, Valorant'ı seçin ve yüksek performansı seçin.

Bir problem yok, GPU 2 sizin işlemcinizin grafik kartı GPU sizin ekran kartınız. Ekran kartınız daha güçlü olduğu için onu kullanıyor fazla güç gerektirmeyen programlarda GPU2'yi kullanacaktır.
test videolarında 350 400 fps oyunu zorla 120 fps oynuyorum kankam nasıl problem yok nvidianın kendı programındada zaten ekran kartının kullanılmadıgını gosteriyor

Bir problem yok, GPU 2 sizin işlemcinizin grafik kartı GPU sizin ekran kartınız. Ekran kartınız daha güçlü olduğu için onu kullanıyor fazla güç gerektirmeyen programlarda GPU2'yi kullanacaktır.
aynı şekilde god of war oyununda da oluyor oyun açıldığında otomatık işlemcinin ekran kartına acılıyor ben sonra oyunun ayarlarından 4050 yı seçiyorum büyük ihtimal bu oyunlardada o şekilde fakat oyunların ayarlarından grafık kartı seçilemediği için düzeltemiyorum

Kanka aynı sorun bende de var, sorunu çözebildin mi? Çözebildiysen çözümü nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…