Attığım resimdeki laptopu aldım ancak RAM taktıramıyorum garanti dışına çıkar diye. Sizce bu laptop Elden Ring'i az RAM ile açar mı? Açarsa da ne kadar FPS alırım tahmini bir sayı söyleyebilir misiniz? Lenovo bayileri çok pahalıya iş yapıyorlar bu yüzden 2 yıl bekletmeyi düşünüyorum laptopu.
Attığım resimdeki laptopu aldım ancak RAM taktıramıyorum garanti dışına çıkar diye. Sizce bu laptop Elden Ring'i az RAM ile açar mı? Açarsa da ne kadar FPS alırım tahmini bir sayı söyleyebilir misiniz? Lenovo bayileri çok pahalıya iş yapıyorlar bu yüzden 2 yıl bekletmeyi düşünüyorum laptopu.
Lenovo'nun servisine zaten işiniz düşmesin. Servise yollarken kargo parasını size kitliyorlar + hiç işlem olmasa bile arıza tespit ücreti en son 400TL 'di.
Lenovo'ya mail atıp kapagi açıp RAM eklemesi yaptığınızda garanti dışı kalıp kalmadığını öğrenin ona göre eklerseniz. Arayıp da sorabilirsiniz fakat bazı firmalar mail ile iletişimde farklı cevaplar veriyorlar. En azından elinizde yazılı bir belge bulunur. Ayrıca 4050 rahat bir şekilde oynatır. Kotuledikleri kadar kötü bir kartı değil.
Lenovo'nun servisine zaten işiniz düşmesin. Servise yollarken kargo parasını size kitliyorlar + hiç işlem olmasa bile arıza tespit ücreti en son 400TL 'di.
Kendin takarsın, servis ücreti adı altında geçiriyorlar parayı. Sadece takarken cihazın kapalı olmasına ve statik elektrik tehlikesi için bataryanın bağlantısının kesilmiş olmasına özen göster, internette videoları vardır mutlaka.