RTX 4050 laptop ile FC 25 takılma yapıyor

İşletim sistemi
Windows 11

Retorix

Decapat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
NVİDİA RTX 4050
İşlemci
İNTEL İ5 13500H
Merhaba arkadaşlar, FC 25 oyununda anlamsız takılma ve droplar yiyorum. Ara sahnelerde de takılmalar oluyor. Her yolu denedim bir türlü çözemiyorum, ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sürücüler güncel değilse güncellemeyi deneyin. Bilgisayarın kontrol yazılımı vs varsa yüksek performans modlarını tercih edebilirsiniz.
Sıcaklık değerleriniz yüksekse düşürmeyi deneyin güç kısması yapabilir yüksek sıcaklıkta.

FPS'i 60'a veya 120'ye sabitleyip tum ayarlari ortaya cekmeyi denediniz mi? V-sync aciksa onu da kapatin.

Merhaba! Sistem gayet iyi görünüyor, FC 25’te takılma ve drop yaşamanın birkaç sebebi olabilir. Öncelikle ekran kartı sürücülerini güncellediğinden emin ol. Oyun içi grafik ayarlarını biraz düşürüp dene, özellikle gölgeler ve efektler FPS’i etkileyebilir. Arka planda gereksiz programları kapat, Windows’un güç planını “Yüksek Performans” yap. Ayrıca oyunu ve Steam/launcher’ı yönetici olarak çalıştırmayı dene. Sorun devam ederse oyunu yeniden yüklemek veya Windows güncellemelerini kontrol etmek faydalı olabilir.

Merhaba! Sistem gayet iyi görünüyor, FC 25'te takılma ve drop yaşamanın birkaç sebebi olabilir. Öncelikle ekran kartı sürücülerini güncellediğinden emin ol. Oyun içi grafik ayarlarını biraz düşürüp dene, özellikle gölgeler ve efektler FPS'i etkileyebilir. Arka planda gereksiz programları kapat, Windows'un güç planını “yüksek performans” yap. Ayrıca oyunu ve Steam/launcher’ı yönetici olarak çalıştırmayı dene. Sorun devam ederse oyunu yeniden yüklemek veya Windows güncellemelerini kontrol etmek faydalı olabilir.

Yapay zeka cevabı yazmış eleman :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı