RTX 4050 laptop Minecraft'ta 60 FPS veriyor

lucitik31

Femtopat
Daha fazla  
Yanar dönerli laptop aldım yeni. 1TB SSD 32 GB RAM 6 GB RTX 4050 ve i5 13500H var ama tam performanslı kullanamıyorum. Laptopu aldığım zaman Windows 11 attırmak için internet cafeye gitmiştim hazır gitmişken 2 saat oynayayım dedim. Minecraft son sürümünü kurdum oynuyorum baktım 16 chunkta 700 800 FPS alıyor. Sistem özelliklerine baktım öyle aman aman sistemde bir şey yok hatıladığım kadarıyla 16 GB RAM'i AMD işlemcisi ve GTX1650 vardı bende o anda düşündüm ben yaşadım bu yeni aldığım laptopta. Bu PC bunları veriyorsa benimki neler verir diye. Neyse eve gittim kurdum MC'yi FPS sınırılamasını kaldırdım baktım, 1.8.9 da dü dünyada baktım 60 ile 300 FPS arasında bir şey alıyor 12 chunkta. Orada anladım bir şeyler ters ve chunkları 64'e aldım baktım değişen gene bir FPS farkı yok neredeyse ama RAM'i ilk başta 12 chunkta %1 kullanırken %6 %12 aralarında kullanmaya başladı. Acaba ben bu optimizasyonu nasıl kapatabilirim? 2000 3000 FPS almak için ne yapabilirim laptopta? Ha bir de şunu söleyeyim ısınmıyor laptop hep Max 70 derece gördüm o kadar.

Hangi launcher?

Son düzenleyen: Moderatör:
OptiFine mi?

Reis internet kafede default trxture packdemi oynadın@lucitik31

Reis internet kafede default trxture packdemi oynadın@lucitik31

Texturepacki boş ver texturepack ile alakalı değil optimizasyon var diyorum optimizasyonu kapatmak istiyorum.

@lucitik31 SonOyuncu oynadıysan bilirsin, senden izin alıyor RAM'inin en fazla ne kadarını kullanabilirim diye.

Onu t Launcher'e uygulamayı dene YouTube'da vardır nasıl olduğu.

Onu arttırmayı dene.

@lucitik31 SonOyuncu oynadıysan bilirsin, senden izin alıyor RAM'inin en fazla ne kadarını kullanabilirim diye.

Onu t Launcher'e uygulamayı dene YouTube'da vardır nasıl olduğu.

Onu arttırmayı dene.

Max kullanılabilir RAM 32 GB de ama kullanmıyor ki çok az kullanıyor chunkları arttırınca kullanıyor zaten o yüzden 60 FPS altı yok.

Optimize ediyor.

Ama internet kafedeki PC'de optimizasyon etmiyor o yüzden o kadar çok FPS alıyor.

Herhangi bir VPN falan kullanıyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…