yyildirayy Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ocak 2013 Mesajlar 2.601 Çözümler 7 Yer İstanbul/Silivri Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2023 #21 646148 dedi: FreeDOS olmayan bir bilgisayar var mı peki ben bilgisayardan o kadar anlayan biri değilim uğraşmak istemiyorum ya flashla falan. Genişletmek için tıkla... Windows yüklü bilgisayara fazladan yüklü bir ücret ödüyorsun. Freedos alıp bu işi kendin yaparsan 50-100 TL arası.
646148 dedi: FreeDOS olmayan bir bilgisayar var mı peki ben bilgisayardan o kadar anlayan biri değilim uğraşmak istemiyorum ya flashla falan. Genişletmek için tıkla... Windows yüklü bilgisayara fazladan yüklü bir ücret ödüyorsun. Freedos alıp bu işi kendin yaparsan 50-100 TL arası.
6 646148 Hectopat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 9.742 Makaleler 1 Çözümler 5 1 Mayıs 2023 #22 AnotherJourney dedi: Hocam bu tarz ufak şeylerle uğraşmayayım deyipte performansı daha düşük laptop almayın. Genişletmek için tıkla... Ben flasha falan sahip değilim bu işlerden anlamıyorum da ondan bir şey yaparım bozulur falan diye Windows kurulu istiyorum.
AnotherJourney dedi: Hocam bu tarz ufak şeylerle uğraşmayayım deyipte performansı daha düşük laptop almayın. Genişletmek için tıkla... Ben flasha falan sahip değilim bu işlerden anlamıyorum da ondan bir şey yaparım bozulur falan diye Windows kurulu istiyorum.
yyildirayy Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ocak 2013 Mesajlar 2.601 Çözümler 7 Yer İstanbul/Silivri Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2023 #23 @646148 Bence sen çevrenden bilgisayar ile haşır neşir olan birisi ile bu satın alma işine giriş. Yoksa zarar edeceksin.
@646148 Bence sen çevrenden bilgisayar ile haşır neşir olan birisi ile bu satın alma işine giriş. Yoksa zarar edeceksin.
6 646148 Hectopat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 9.742 Makaleler 1 Çözümler 5 1 Mayıs 2023 #24 yyildirayy dedi: @646148 Bence sen çevrenden bilgisayar ile haşır neşir olan birisi ile bu satın alma işine giriş. Yoksa zarar edeceksin. Genişletmek için tıkla... Haklısın ya bu üstteki ASUS bilgisayarı alıp bilen bir tanıdığa versem o Windows'u ve RAM'ı 16 GB yapsa rahatça kullanırım değil mi?
yyildirayy dedi: @646148 Bence sen çevrenden bilgisayar ile haşır neşir olan birisi ile bu satın alma işine giriş. Yoksa zarar edeceksin. Genişletmek için tıkla... Haklısın ya bu üstteki ASUS bilgisayarı alıp bilen bir tanıdığa versem o Windows'u ve RAM'ı 16 GB yapsa rahatça kullanırım değil mi?
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.300 Çözümler 56 1 Mayıs 2023 #25 646148 dedi: Ben flasha falan sahip değilim bu işlerden anlamıyorum da ondan bir şey yaparım bozulur falan diye Windows kurulu istiyorum. Genişletmek için tıkla... Flash laptopun yanında çerez parası. Alıp yaparsınız. YouTube da istemediğiniz kadar Windows kurulum videosu mevcut. Yanlış bir şey yaptığınızda da buraya danışabilirsiniz.
646148 dedi: Ben flasha falan sahip değilim bu işlerden anlamıyorum da ondan bir şey yaparım bozulur falan diye Windows kurulu istiyorum. Genişletmek için tıkla... Flash laptopun yanında çerez parası. Alıp yaparsınız. YouTube da istemediğiniz kadar Windows kurulum videosu mevcut. Yanlış bir şey yaptığınızda da buraya danışabilirsiniz.
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.894 Makaleler 9 Çözümler 1.034 1 Mayıs 2023 #26 646148 dedi: Haklısın ya bu üstteki ASUS bilgisayarı alıp bilen bir tanıdığa versem o Windows'u ve RAM'ı 16 GB yapsa rahatça kullanırım değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet fakat güvenilir olmasına dikkat edin, bir şey çalmasın.
646148 dedi: Haklısın ya bu üstteki ASUS bilgisayarı alıp bilen bir tanıdığa versem o Windows'u ve RAM'ı 16 GB yapsa rahatça kullanırım değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet fakat güvenilir olmasına dikkat edin, bir şey çalmasın.
6 646148 Hectopat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 9.742 Makaleler 1 Çözümler 5 1 Mayıs 2023 #27 Artoria Pendragon dedi: Evet fakat güvenilir olmasına dikkat edin, bir şey çalmasın. Genişletmek için tıkla... Laptoplarda ekran kartı falan çalınıyor muymuş?Benim bildiğim Ram ve ssd dışında hiç bir şey değiştirilmiyor
Artoria Pendragon dedi: Evet fakat güvenilir olmasına dikkat edin, bir şey çalmasın. Genişletmek için tıkla... Laptoplarda ekran kartı falan çalınıyor muymuş?Benim bildiğim Ram ve ssd dışında hiç bir şey değiştirilmiyor
yyildirayy Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ocak 2013 Mesajlar 2.601 Çözümler 7 Yer İstanbul/Silivri Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2023 #28 646148 dedi: Haklısın ya bu üstteki ASUS bilgisayarı alıp bilen bir tanıdığa versem o Windows'u ve RAM'ı 16 GB yapsa rahatça kullanırım değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet, hatta 1 tanede 1 TB SSD alıp onu da taktırırsan uızn yıllar kullanırsın.
646148 dedi: Haklısın ya bu üstteki ASUS bilgisayarı alıp bilen bir tanıdığa versem o Windows'u ve RAM'ı 16 GB yapsa rahatça kullanırım değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet, hatta 1 tanede 1 TB SSD alıp onu da taktırırsan uızn yıllar kullanırsın.
6 646148 Hectopat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 9.742 Makaleler 1 Çözümler 5 1 Mayıs 2023 #29 yyildirayy dedi: Evet, hatta 1 tanede 1 TB SSD alıp onu da taktırırsan uızn yıllar kullanırsın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim.
yyildirayy dedi: Evet, hatta 1 tanede 1 TB SSD alıp onu da taktırırsan uızn yıllar kullanırsın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim.
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.894 Makaleler 9 Çözümler 1.034 1 Mayıs 2023 #30 646148 dedi: Laptoplarda ekran kartı falan çalınıyor muymuş? Benim bildiğim RAM ve SSD dışında hiçbir şey değiştirilmiyor Genişletmek için tıkla... RAM ve SSD üzerinde oynayabilir, ekran kartını vs çalamaz.
646148 dedi: Laptoplarda ekran kartı falan çalınıyor muymuş? Benim bildiğim RAM ve SSD dışında hiçbir şey değiştirilmiyor Genişletmek için tıkla... RAM ve SSD üzerinde oynayabilir, ekran kartını vs çalamaz.