RTX 4050 laptop önerisi

Bütçe
35000

Karas61

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşım oyuncu laptopu almak istiyor. Excalibur G870 bulmuş ve bana sordu. İnternette ve forumda biraz baktım ama çok fazla beğenilmediğini gördüm. Sanırım 35K civarı bir bütçesi var. Bilgisayarlar hakkında pek bilgisi yok, ben de laptop piyasasını o kadar bilmiyorum, size sormak istedim. 35K civarında 4050'li daha mantıklı bir laptop önerisi olan var mı?

Ben bu üçünü buldum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşım oyuncu laptopu almak istiyor. Excalibur G870 bulmuş ve bana sordu. İnternette ve forumda biraz baktım ama çok fazla beğenilmediğini gördüm. Sanırım 35K civarı bir bütçesi var. Bilgisayarlar hakkında pek bilgisi yok, ben de laptop piyasasını o kadar bilmiyorum, size sormak istedim. 35K civarında 4050'li daha mantıklı bir laptop önerisi olan var mı?

Ben bu üçünü buldum.

Atılan hiçbir cihaz alınmaz.

45W ekran kartı limitli ve arkadaşın bütçesini geçiyor, alınmaz maalesef hocam.

Öneriler için sağolun. Bu fiyata 4060 olabiliyorsa söylerim fakat hocamın attığı laptopta ram 12gb degilmi bana yeterli gelmedi

Öneriler için sağ olun. Bu fiyata 4060 olabiliyorsa söylerim fakat hocamın attığı laptopta RAM 12 GB degilmi bana yeterli gelmedi

RAM artırımı zor bir şey değil üstelik laptop RAM'leri diğerlerine göre daha ucuz

Biraz para ekleyip bunu alabilirsin. RTX4060 var.

Biraz para ekleyip bunu alabilirsin. RTX4060 var.
Anakart riskli bir cihaz, 12450HX işlemcili LOQ cihazlardan uzak durun. Hindistan üretimli anakartlarının çoğunda hata var.

Ram arttırmak zor değil fakat arkadasim bilgisayarlardan cok anlamiyor ve bende cok fazla bu konuda sorumluluk almak istemiyorum sonucta kendi malım olmayacak. Keske 4 gb daha fazla koyarlardı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı