RTX 4050 laptop önerisi

Soğutması nasıl ? Nitrosense uygulamasına güncelleme geldikten sonra sıcaklıklar çok arttı diye yorumlar okudum. Attığım asus dan farkları nelerdir ? (SSD dışında)

Soğutması nasıl? NitroSense uygulamasına güncelleme geldikten sonra sıcaklıklar çok arttı diye yorumlar okudum. Attığım ASUS'dan farkları nelerdir? (SSD dışında)

Sıvı metal macun olduğu ve kasanın soğutma tipi iyi olduğundan sıcaklıklar yeterince iyi. NitroSense anlık olarak yüksek gösteriyor bazen sıcaklıkları ama birkaç saniye sonra gerçek değerleri gösteriyor.

Aradaki en önemli fark panel. Nitro da 165Hz 400 nit bir panel var. Ek olarak soğutma olarak da TUF kasalardan çok çok üstün Nitro 16 kasası.

Sıvı metal macun olduğu ve kasanın soğutma tipi iyi olduğundan sıcaklıklar yeterince iyi. NitroSense anlık olarak yüksek gösteriyor bazen sıcaklıkları ama birkaç saniye sonra gerçek değerleri gösteriyor.

Aradaki en önemli fark panel. Nitro da 165Hz 400 nit bir panel var. Ek olarak soğutma olarak da TUF kasalardan çok çok üstün Nitro 16 kasası.
Teşekkürler.

RTX 4060 için peki için önereceğin ne olur hocam
ASUS TUF Gaming A15 FA507NV-LP103 8GB RTX4060 140w Ryzen 5 7535HS 16GB 512GB SSD 15.6 inç FHD 144Hz - Fiyatı, Yorumları bu modeli buldum ama daha f/p olanları var mı

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı