Selamlar RTX 4050 için alabileceği en iyi laptop nedir? Ben ASUS'un buldum. Sizce daha F/P olan var mı?
Son düzenleyen: Moderatör:
Soğutması nasıl? NitroSense uygulamasına güncelleme geldikten sonra sıcaklıklar çok arttı diye yorumlar okudum. Attığım ASUS'dan farkları nelerdir? (SSD dışında)
Teşekkürler.Sıvı metal macun olduğu ve kasanın soğutma tipi iyi olduğundan sıcaklıklar yeterince iyi. NitroSense anlık olarak yüksek gösteriyor bazen sıcaklıkları ama birkaç saniye sonra gerçek değerleri gösteriyor.
Aradaki en önemli fark panel. Nitro da 165Hz 400 nit bir panel var. Ek olarak soğutma olarak da TUF kasalardan çok çok üstün Nitro 16 kasası.
Sıvı metal macun olduğu ve kasanın soğutma tipi iyi olduğundan sıcaklıklar yeterince iyi. NitroSense anlık olarak yüksek gösteriyor bazen sıcaklıkları ama birkaç saniye sonra gerçek değerleri gösteriyor.
Aradaki en önemli fark panel. Nitro da 165Hz 400 nit bir panel var. Ek olarak soğutma olarak da TUF kasalardan çok çok üstün Nitro 16 kasası.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.