RTX 4050 laptopa 2K monitör almak mantıklı mı?

KyzeVl

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4050 - Ryzen 5 7640HS - 16GB DDR5 RAM - 512GB M2 SSD
Meslek
Editör - Öğrenci
4050, Ryzen 5 7640HS, 16 GB RAM'li bir Gaming laptopa ASUS ROG'dan 2K çözünürlüklü monitör bağlayıp oynamak ne kadar mantıklı? Fiyatı daha çok “tuf” serisi fiyatlandırmasına yakın olduğundan ROG XG27acs modelini düşünüyorum. 2K çözünürlükte oynamaya çalışmak vs. fazla FPS kaybı yaşattırır mı? ROG XG27ACS

Son düzenleyen: Moderatör:
4050, Ryzen 5 7640HS, 16 GB RAM'li bir Gaming laptopa ASUS ROG'dan 2K çözünürlüklü monitör bağlayıp oynamak ne kadar mantıklı? Fiyatı daha çok “tuf” serisi fiyatlandırmasına yakın olduğundan ROG XG27acs modelini düşünüyorum. 2K çözünürlükte oynamaya çalışmak vs. fazla FPS kaybı yaşattırır mı? ROG XG27ACS

Yetersiz gelecektir özellikle 6GB VRAM üzer 2K'da. 1080P monitor alman daha iyi.

hangi oyunları oynayacaksın

Neden 2k istediniz? İleriye dönüklük için mi ? Kısa vadede sistem değiştirecekseniz olabilir ama uzun vadede gereksiz ve performans kaybına yol açar.

Hikayeli oyunlar, rekabetçi olarak valorant.

Yetersiz gelecektir özellikle 6GB VRAM üzer 2K'da. 1080P monitor alman daha iyi.
Monitör uzun vadeli bir ürün olacağından ileride masaüstü set up kurduğumda monitörle uğraşmak istemiyorum. 2k monitör alıp masaüstü dizene kadar 1080p de oyunları oynamayı düşünüyorum. Bu şekilde ne kadar mantıklı sence? Veya 1080p alıp ileride 2k almak falan.

Hikayeli oyunlar, rekabetçi olarak Valorant.

Monitör uzun vadeli bir ürün olacağından ileride masaüstü set up kurduğumda monitörle uğraşmak istemiyorum. 2K monitör alıp masaüstü dizene kadar 1080p de oyunları oynamayı düşünüyorum. Bu şekilde ne kadar mantıklı sence? Veya 1080p alıp ileride 2K almak falan.

2K monitorlerde pixeller 1080P'ye tam bölünmedigi icin camurladma olur goruntude hos bir goruntu olmuyor. 1080p alman daha mantikli ileride tekrar bir monitor alirsin, elindekini satarsin veya 2. monitor yaparsin orası senin seçimin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı