RTX 4050 laptopta Battlefield 6 50-60 FPS civarı veriyor ve arada drop giriyor

İşletim sistemi
Windows 11

barisakarsu

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS TUF A15 Laptop
GPU: RTX 4050
CPU: Ryzen 7 7435HS
RAM: 16 GB
SDD: 1 TB + 512 GB
RAM
16
Ekran kartı
RTX 4050 laptop
İşlemci
Ryzen 7 7435HS
Hangi ayarları yapmam gerekiyor? Oyun 50-60 FPS civarı ve arada drop giriyor.

DLSS kullanıyor musunuz? Dengeliye çekip öyle deneyin.
FSR ile denedim bu FPS değerlerini aldım hocam. DLSS'i medium modunda denediğimde yine aynı değerleri vermişti hatta bi tık daha kötüydü.

Hocam fg var ama oda bayağı gecikmeli oluyor. Sizinle aynı sistemi kullananlar 1080p düşük ayarlar DLSS kalite modunda averaj olarak 90 FPS alıyor. Sistem sıcak çalışıyor olabilir mi acaba?

Hocam fg var ama oda bayağı gecikmeli oluyor. Sizinle aynı sistemi kullananlar 1080p düşük ayarlar DLSS kalite modunda averaj olarak 90 FPS alıyor. Sistem sıcak çalışıyor olabilir mi acaba?
Ben GHelper'dan limitledim hocam. 75 dereceyi geçmiyor işlemci. Ekran kartı 80 derece civarında çalışıyor. DLSS kalite modunda denemedim. Daha fazla FPS vermesi için DLSS performans ve DLSS dengeli modunda denedim. Kalite modunda daha fazla FPS verir mi sizce de?

Vermez. Hocam işlemci ve ekran kartını limitlediğiniz için düşük FPS alıyorsunuz. İşlemci 75 dereceyi geçmemek için gücünü kesiyor. Laptoplarda 90 dereceye kadar güvenlidir. Limitörü kaldırıp bir daha dener misiniz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…