RTX 4050 laptopta CS 2 300 FPS'ten 45'e düşüyor

İşletim sistemi
Windows 11

theberkmusic

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci/Mühendis
RAM
16 GB
Ekran kartı
RTX 4050 45W
İşlemci
i5 12. nesil
Arkadaşlar sistemim;
i5 12540h.
RTX4050 45watt.
16 GB RAM.

CS2 ilk çıktığından bu yana her zaman 150-300 arası FPS alıyorum. Lakin dün akşama doğru girdiğimde kimsenin olmadığı yerde bile FPS'im 80e ve 70e düştü. Hatta bazen 45e düşüyor. Güncelleme gelmedi. Ekran kartı Driverlar'ım güncel. Bunun sebebi nedir?
Az sonra girip tekrar deneyeceğim yine de yanıtlarınızı merak ettim. Bir daha bu olayı yaşarsam ne yapacağım konusunda bilgi almak istiyorum.

Arkadaşlar sistemim;
i5 12540h.
RTX4050 45watt.
16 GB RAM.

CS2 ilk çıktığından bu yana her zaman 150-300 arası FPS alıyorum. Lakin dün akşama doğru girdiğimde kimsenin olmadığı yerde bile FPS'im 80e ve 70e düştü. Hatta bazen 45e düşüyor. Güncelleme gelmedi. Ekran kartı Driverlar'ım güncel. Bunun sebebi nedir?
Az sonra girip tekrar deneyeceğim yine de yanıtlarınızı merak ettim. Bir daha bu olayı yaşarsam ne yapacağım konusunda bilgi almak istiyorum.

Bilgisayarı yeniden başlatmayı denediniz mi? Bende de arada oluyor. Böyle yapınca düzeliyor.

Başka bir çözüm txsinden,
Hocam directx_installer dosyasını silip C diskindeki DirectX shader Cache'yi temizledikten sonra yeniden başlattım. Daha sonra dosya bütünlüğünü doğruladım ve sorunum ortadan kalktı şu an birkaç farklı haritada da denedim çok teşekkür ederim.

Yazdığın sistemle 150 tamam da 300 imkansız gibi. Boşta yere bakarken falan alıyorsundur belki. 75-150 normaldir sistemine göre CS2 de. Değerlerde bir hatan var.
300 tam almıyorum zaten 150-300 arası alıyorum. Dedim en fazla 270 küsür aldım. O da mirage haritasında.

@theberkmusic güncelleştirmeleri kaldırarak test edebilir misiniz? Laptop şarjda ise şarjdan çıkarıp takın.
Nasıl yapacağım?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı