M Mosqito Femtopat Katılım 10 Mayıs 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #1 Laptopum Acer Nitro 16. işlemci R5 7535HS ekran kartı 4050RTX. Oyun oynarken almam gereken FPS'den düşük FPS aldığımı düşünüyorum. Sizce neden olabilir? Teşekkür ederim.
Laptopum Acer Nitro 16. işlemci R5 7535HS ekran kartı 4050RTX. Oyun oynarken almam gereken FPS'den düşük FPS aldığımı düşünüyorum. Sizce neden olabilir? Teşekkür ederim.
Cici kuş fıstık Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 1.090 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #2 Mosqito dedi: Laptopum Acer Nitro 16. işlemci R5 7535HS ekran kartı 4050RTX. Oyun oynarken almam gereken FPS'den düşük FPS aldığımı düşünüyorum. Sizce neden olabilir? Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Bir örnek verin.
Mosqito dedi: Laptopum Acer Nitro 16. işlemci R5 7535HS ekran kartı 4050RTX. Oyun oynarken almam gereken FPS'den düşük FPS aldığımı düşünüyorum. Sizce neden olabilir? Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Bir örnek verin.
M Mosqito Femtopat Katılım 10 Mayıs 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #3 Cici kuş fıstık dedi: Bir örnek verin. Genişletmek için tıkla... LoL oynarken Yüksek grafiklerde sürekli 100 FPS'in altına düştü hatta bazen FPS dorplarda oldu
Cici kuş fıstık dedi: Bir örnek verin. Genişletmek için tıkla... LoL oynarken Yüksek grafiklerde sürekli 100 FPS'in altına düştü hatta bazen FPS dorplarda oldu
Cici kuş fıstık Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 1.090 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #4 Mosqito dedi: LoL oynarken yüksek grafiklerde sürekli 100 FPS'in altına düştü hatta bazen FPS dorplarda oldu. Genişletmek için tıkla... Oyununuzu oynarken PC nefes alıyor mu dereceleri bir kontrol edin, PC'nin pildeki performans ayarlarına bir bakın, aklıma gelirse yazarım daha var çünkü sebepleri.
Mosqito dedi: LoL oynarken yüksek grafiklerde sürekli 100 FPS'in altına düştü hatta bazen FPS dorplarda oldu. Genişletmek için tıkla... Oyununuzu oynarken PC nefes alıyor mu dereceleri bir kontrol edin, PC'nin pildeki performans ayarlarına bir bakın, aklıma gelirse yazarım daha var çünkü sebepleri.