RTX 4050 laptopu satıp hangi hazır sistem alınmalı?

Ege Özfilizler

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Şu an elimde i5-13500H, 16 GB RAM ve RTX 4050 donanımına sahip bir laptop var. Bu sistemi satmayı düşünüyorum ve eğer satarsam elime yaklaşık 27.000 TL bütçe geçecek. Ancak bu bütçenin üzerine çıkmam pek mümkün değil.

Bu bütçe ile alabileceğim birkaç farklı sistem belirledim ve sizin yorumlarınıza ihtiyacım var. Satışa çıkarmayı düşündüğüm mevcut laptop ile yeni almayı düşündüğüm sistemler arasında ciddi farklar olup olmadığını, performans olarak beni nasıl etkileyebileceğini değerlendirmek istiyorum.

Aşağıda almak istediğim sistemlerin linklerini ve fotoğraflarını bulabilirsiniz. Hangi seçenek daha mantıklı olur? Bu konuda tecrübelerinizi ve fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Şimdiden hepinize teşekkürler.

Sistemler:

1) Hazır Sistemler (Burada fiyatı 27.000 TL'ye kadar olan tüm sistemler.)

2) GAMEPOWER sistem, PYN RTX4060 8GB, Patriot 2x8 GB RAM 3200MHZ, R5 5500 3.6GHZ (Fiyatı 26.400 TL)

Hocam İtopya da 30k ya tam set bir PC vardı monitör klavye mouse vs linkini bulursam atacağım o sistemde iyiydi.

O laptopa 27k verecek birini bulman zor olabilir, zaten sıfır 4050li laptoplar 23 bine falan bulunabiliyor. Bir de laptop marketindeki kullanıcılar ikinci eli daha az tercih ediyor. Elinde monitör varsa yine güzel bir şeyler dizersin 19-20 civarına satıp.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…