Erwn
Hectopat
Daha fazla
BeamNG ağır bir şekilde render aldığı için olabilir beamngde binlerce parça ve yüzlerce detay var oldukça normalRTX 4050 i5 13420H ve 16 GB RAM var fakat BeamNG de bu ayarlarda trafik dahil 40 50 FPS alıyorum ve ısınıyor 85 90 dereceleri gördüm bilgisayar 1 haftalık bile değil.
BeamNG ağır bir şekilde render aldığı için olabilir BeamNG'de binlerce parça ve yüzlerce detay var oldukça normal.
Bende aynı şekilde ama BeamNG ciddi anlamda render isteyen bir oyun termal macunu stoksa değiştirebilirsiniz bir nebzede olsa sıcaklık düşebilirAçıkçası daha yüksek FPS'ler beklerdim çünkü bu laptpa biraz yüklü miktarda para verdim.
BeamNG gibi oyunlar Nvidianın ada tipi kartlarında oynanır render gerektiğindenAçıkçası daha yüksek FPS'ler beklerdim çünkü bu laptpa biraz yüklü miktarda para verdim.
Bende aynı şekilde ama BeamNG ciddi anlamda render isteyen bir oyun termal macunu stoksa değiştirebilirsiniz bir nebzede olsa sıcaklık düşebilir.
Termal macunu sizin alıp servise göndermeniz daha iyi olur öncelikle macun ismini öğrenin ondan sonra daha kaliteli bir macun alın sonra altına ayarlanabilir laptop soğutucuPC'yi yeni aldım servisine gitsem değişirler mi?
Bilgisayar markası ve teknik özellikleri vesaire nedir? PaylaşırmısınızPC'yi yeni aldım servisine gitsem değişirler mi?
Termal macunu sizin alıp servise göndermeniz daha iyi olur öncelikle macun ismini öğrenin ondan sonra daha kaliteli bir macun alın sonra altına ayarlanabilir laptop soğutucu.
Bilgisayar markası ve teknik özellikleri vesaire nedir? Paylaşır mısınız?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.