RTX 4050 sistem BeamNG'de düşük FPS veriyor

• Konuyu başlatan Erwn
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 352

Erwn

Hectopat
Daha fazla  
RTX 4050 i5 13420H ve 16 GB RAM var fakat BeamNG de bu ayarlarda trafik dahil 40 50 FPS alıyorum ve ısınıyor 85 90 dereceleri gördüm bilgisayar 1 haftalık bile değil.

Dosya Ekleri

• IMG_20241010_224349.jpg
    IMG_20241010_224349.jpg
    83,4 KB · Görüntüleme: 45
RTX 4050 i5 13420H ve 16 GB RAM var fakat BeamNG de bu ayarlarda trafik dahil 40 50 FPS alıyorum ve ısınıyor 85 90 dereceleri gördüm bilgisayar 1 haftalık bile değil.
BeamNG ağır bir şekilde render aldığı için olabilir beamngde binlerce parça ve yüzlerce detay var oldukça normal

Açıkçası daha yüksek FPS'ler beklerdim çünkü bu laptpa biraz yüklü miktarda para verdim.
Bende aynı şekilde ama BeamNG ciddi anlamda render isteyen bir oyun termal macunu stoksa değiştirebilirsiniz bir nebzede olsa sıcaklık düşebilir

Açıkçası daha yüksek FPS'ler beklerdim çünkü bu laptpa biraz yüklü miktarda para verdim.
BeamNG gibi oyunlar Nvidianın ada tipi kartlarında oynanır render gerektiğinden

PC'yi yeni aldım servisine gitsem değişirler mi?
Termal macunu sizin alıp servise göndermeniz daha iyi olur öncelikle macun ismini öğrenin ondan sonra daha kaliteli bir macun alın sonra altına ayarlanabilir laptop soğutucu

PC'yi yeni aldım servisine gitsem değişirler mi?
Bilgisayar markası ve teknik özellikleri vesaire nedir? Paylaşırmısınız

Termal macunu sizin alıp servise göndermeniz daha iyi olur öncelikle macun ismini öğrenin ondan sonra daha kaliteli bir macun alın sonra altına ayarlanabilir laptop soğutucu.

Bilgisayar markası ve teknik özellikleri vesaire nedir? Paylaşır mısınız?

HP Victus 15 i5 13420H RTX 4050 6 GB 75W.
16 GB RAM.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı