K Krue Femtopat Katılım 30 Haziran 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2023 #1 RTX 4050, 32 GB RAM, i5 13. nesil laptopum elden ringde her ayarda 40 FPS veriyor. Nedeni ne olabilir?
RTX 4050, 32 GB RAM, i5 13. nesil laptopum elden ringde her ayarda 40 FPS veriyor. Nedeni ne olabilir?
ahmet can balcı Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 2.421 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2023 #2 İnternette 60 FPS sabit alındığını gördüm 1080p en yüksek ayarlarda. Watt değerlerinizi paylaşır mısınız? Ayrıca şarjda oynamıyorsanız şarja takın. Artı 0 Eksi
İnternette 60 FPS sabit alındığını gördüm 1080p en yüksek ayarlarda. Watt değerlerinizi paylaşır mısınız? Ayrıca şarjda oynamıyorsanız şarja takın.
KS KS K Krue Femtopat Katılım 30 Haziran 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #3 ahmet can balcı dedi: İnternette 60 FPS sabit alındığını gördüm 1080p en yüksek ayarlarda. Watt değerlerinizi paylaşır mısınız? Ayrıca şarjda oynamıyorsanız şarja takın. Genişletmek için tıkla... Şarja takılı oynuyorum eve gidince hemen görselleri paylaşacağım. ahmet can balcı dedi: İnternette 60 FPS sabit alındığını gördüm 1080p en yüksek ayarlarda. Watt değerlerinizi paylaşır mısınız? Ayrıca şarjda oynamıyorsanız şarja takın. Genişletmek için tıkla... Buyurun hocam. ayarlar şuan yüksekte ray tracing kapalı Son düzenleme: 13 Ağustos 2023 Artı 0 Eksi
ahmet can balcı dedi: İnternette 60 FPS sabit alındığını gördüm 1080p en yüksek ayarlarda. Watt değerlerinizi paylaşır mısınız? Ayrıca şarjda oynamıyorsanız şarja takın. Genişletmek için tıkla... Şarja takılı oynuyorum eve gidince hemen görselleri paylaşacağım. ahmet can balcı dedi: İnternette 60 FPS sabit alındığını gördüm 1080p en yüksek ayarlarda. Watt değerlerinizi paylaşır mısınız? Ayrıca şarjda oynamıyorsanız şarja takın. Genişletmek için tıkla... Buyurun hocam. ayarlar şuan yüksekte ray tracing kapalı
ahmet can balcı Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 2.421 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #4 Krue dedi: Şarja takılı oynuyorum eve gidince hemen görselleri paylaşacağım. Buyurun hocam.Eki Görüntüle 1900580 Genişletmek için tıkla... Ekran kartınız neden %100 kullanılmıyor? Şarja takılı değil misiniz? Artı 0 Eksi
Krue dedi: Şarja takılı oynuyorum eve gidince hemen görselleri paylaşacağım. Buyurun hocam.Eki Görüntüle 1900580 Genişletmek için tıkla... Ekran kartınız neden %100 kullanılmıyor? Şarja takılı değil misiniz?
KS KS K Krue Femtopat Katılım 30 Haziran 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #5 Ray Tracing ve tüm ayarları maximuma alınca da aynı durum söz konusu. ahmet can balcı dedi: Ekran kartınız neden %100 kullanılmıyor? Şarja takılı değil misiniz? Genişletmek için tıkla... şarja takılı şuan Artı 0 Eksi
Ray Tracing ve tüm ayarları maximuma alınca da aynı durum söz konusu. ahmet can balcı dedi: Ekran kartınız neden %100 kullanılmıyor? Şarja takılı değil misiniz? Genişletmek için tıkla... şarja takılı şuan
Keremmss Hectopat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 4.631 Çözümler 30 Yer Ankara 13 Ağustos 2023 #6 Aynı sorunu yaşıyorum, benim ekran kartım da tam kullanılmıyor. Artı 0 Eksi
KS KS K Krue Femtopat Katılım 30 Haziran 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #7 Ama gariptir ki bazen 1 dakikalığına da olsa 60 FPS güzel bir şekilde oynatıyor. Keremmss dedi: Aynı sorunu yaşıyorum, benim ekran kartım da tam kullanılmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bu arada oyunun korsan olması ile bir alakası olabilir mi? Artı 0 Eksi
Ama gariptir ki bazen 1 dakikalığına da olsa 60 FPS güzel bir şekilde oynatıyor. Keremmss dedi: Aynı sorunu yaşıyorum, benim ekran kartım da tam kullanılmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam bu arada oyunun korsan olması ile bir alakası olabilir mi?
ahmet can balcı Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 2.421 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #8 Krue dedi: Ama gariptir ki bazen 1 dakikalığına da olsa 60 FPS güzel bir şekilde oynatıyor. Genişletmek için tıkla... Anlaşıldı, özelikle işlemci ısı değerlerinizi kontrol edin. Throttle yiyorsunuz. Artı 0 Eksi
Krue dedi: Ama gariptir ki bazen 1 dakikalığına da olsa 60 FPS güzel bir şekilde oynatıyor. Genişletmek için tıkla... Anlaşıldı, özelikle işlemci ısı değerlerinizi kontrol edin. Throttle yiyorsunuz.
KS KS K Krue Femtopat Katılım 30 Haziran 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #9 Cyberpunk 2077 orta ayarlarda Ray Tracing kapalı 100 üstü FPS alıyorum. Aynı şekilde Detroit'i de 60 FPS ultrada sıkıntısız oynuyorum(her ikisi de korsan) ama elden ringde neden böyle anlamış değilim. Ekran kartını tamamen kullanmıyor. ahmet can balcı dedi: Anlaşıldı, özelikle işlemci sıcaklık değerlerinizi kontrol edin. Throttle yiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hangi program ile takip edebilirim? Artı 0 Eksi
Cyberpunk 2077 orta ayarlarda Ray Tracing kapalı 100 üstü FPS alıyorum. Aynı şekilde Detroit'i de 60 FPS ultrada sıkıntısız oynuyorum(her ikisi de korsan) ama elden ringde neden böyle anlamış değilim. Ekran kartını tamamen kullanmıyor. ahmet can balcı dedi: Anlaşıldı, özelikle işlemci sıcaklık değerlerinizi kontrol edin. Throttle yiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hangi program ile takip edebilirim?
Keremmss Hectopat Katılım 8 Nisan 2023 Mesajlar 4.631 Çözümler 30 Yer Ankara 13 Ağustos 2023 #10 Krue dedi: Ama gariptir ki bazen 1 dakikalığına da olsa 60 FPS güzel bir şekilde oynatıyor. Hocam bu arada oyunun korsan olması ile bir alakası olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Zannetmiyorum, Steam versiyonunda oynuyorum ben. Artı 0 Eksi
Krue dedi: Ama gariptir ki bazen 1 dakikalığına da olsa 60 FPS güzel bir şekilde oynatıyor. Hocam bu arada oyunun korsan olması ile bir alakası olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Zannetmiyorum, Steam versiyonunda oynuyorum ben.