K Krue Femtopat Katılım 30 Haziran 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2023 #1 RTX 4050, 32 GB RAM, i5 13. nesil laptopum elden ringde her ayarda 40 FPS veriyor. Nedeni ne olabilir?
RTX 4050, 32 GB RAM, i5 13. nesil laptopum elden ringde her ayarda 40 FPS veriyor. Nedeni ne olabilir?
zalvaronn Decapat Katılım 1 Kasım 2022 Mesajlar 106 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #11 Krue dedi: Şarja takılı oynuyorum eve gidince hemen görselleri paylaşacağım. Buyurun hocam.Eki Görüntüle 1900580 ayarlar şuan yüksekte ray tracing kapalı Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bu mart civarları bendede oldu hocam.Farklı arkadaşlarımla konuştuğumda onlardada bu tarz problemler gördüm.Oyunun optimizasonuyla alakalı bir durum bence ama tam bir fikrim yok. Artı 0 Eksi
Krue dedi: Şarja takılı oynuyorum eve gidince hemen görselleri paylaşacağım. Buyurun hocam.Eki Görüntüle 1900580 ayarlar şuan yüksekte ray tracing kapalı Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bu mart civarları bendede oldu hocam.Farklı arkadaşlarımla konuştuğumda onlardada bu tarz problemler gördüm.Oyunun optimizasonuyla alakalı bir durum bence ama tam bir fikrim yok.
KS KS K Krue Femtopat Katılım 30 Haziran 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #12 son durum bu şekilde Stabil 60 FPS verdiği nadir dakikalardan bir kare Artı 0 Eksi
ahmet can balcı Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 2.421 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #13 Krue dedi: Hangi program ile takip edebilirim? Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner Bilgi Ekranı. Krue dedi: Eki Görüntüle 1900602 Son durum bu şekilde Eki Görüntüle 1900606 Stabil 60 FPS verdiği nadir dakikalardan bir kare Genişletmek için tıkla... Fark ettiyseniz, sıcaklıklar düşükken 60 FPS alıyorsunuz, yüksekken FPS düşüyor. Laptopun standı veya soğutucusu işinize yarayabilir. Artı 0 Eksi
Krue dedi: Hangi program ile takip edebilirim? Genişletmek için tıkla... MSI Afterburner Bilgi Ekranı. Krue dedi: Eki Görüntüle 1900602 Son durum bu şekilde Eki Görüntüle 1900606 Stabil 60 FPS verdiği nadir dakikalardan bir kare Genişletmek için tıkla... Fark ettiyseniz, sıcaklıklar düşükken 60 FPS alıyorsunuz, yüksekken FPS düşüyor. Laptopun standı veya soğutucusu işinize yarayabilir.
KS KS K Krue Femtopat Katılım 30 Haziran 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2023 #14 ahmet can balcı dedi: MSI Afterburner bilgi ekranı. Fark ettiyseniz, sıcaklıklar düşükken 60 FPS alıyorsunuz, yüksekken FPS düşüyor. Laptopun standı veya soğutucusu işinize yarayabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam şu an laptopun altında evde bulduğum soğutucu var fakat işe yaradığını pek zannetmiyorum sadece stant amaçlı kullanıyorum. Artı 0 Eksi
ahmet can balcı dedi: MSI Afterburner bilgi ekranı. Fark ettiyseniz, sıcaklıklar düşükken 60 FPS alıyorsunuz, yüksekken FPS düşüyor. Laptopun standı veya soğutucusu işinize yarayabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam şu an laptopun altında evde bulduğum soğutucu var fakat işe yaradığını pek zannetmiyorum sadece stant amaçlı kullanıyorum.
kaankaragoz Femtopat Katılım 9 Ekim 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2023 #15 Krue dedi: RTX 4050, 32 GB RAM, i5 13. nesil laptopum elden ringde her ayarda 40 FPS veriyor. Nedeni ne olabilir? Genişletmek için tıkla... aynı konu başlığına linki bıraktım. işlemciyle alakalı sorun, çözümü kolay Artı 0 Eksi
Krue dedi: RTX 4050, 32 GB RAM, i5 13. nesil laptopum elden ringde her ayarda 40 FPS veriyor. Nedeni ne olabilir? Genişletmek için tıkla... aynı konu başlığına linki bıraktım. işlemciyle alakalı sorun, çözümü kolay